Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Макіяж / 6 порад, як швидко зробити ранковий макіяж

6 порад, як швидко зробити ранковий макіяж

Ви постійно спізнюєтеся на роботу через те, що дуже довго наносите макіяж? Знаючи деякі хитрощі, мейкап можна зробити бездоганним всього за 15 хвилин!

6-sovetov-kak-1036-55911.jpg (15.37 Kb)
1. Щоб тональна основа лягла рівно, потрібно спочатку нанести на обличчя денний крем і почекати 5 хвилин. Під час всмоктування крему можна зайнятися буденними справами: поставити чайник, погладити брюки або кофточку, заправити ліжко, зібрати сумку або приготувати сніданок. Після цього можна без проблем нанести тональний крем.
 
2. Щоб з ранку не витрачати час, викладайте косметику перед сном. Продумайте, який макіяж ви зробите з ранку, якими тінями і помадою скористаєтеся. Це економить масу часу вранці.
 
3. Якщо ви сильно поспішаєте, найоптимальнішим варіантом денного макіяжу буде рівна шкіра, густі вії і блиск на губах. З таким простим макіяжем ви будете завжди виглядати свіжо і зібрано. Нанесіть тональний крем на обличчя, добре прокрасьте вії і нанесіть блиск для губ.
 
4. Якщо хочете зробити акцент на очах, акуратно підведіть їх олівцем. Тінями краще не користуватися, так як наносити їх досить довго. Використовуйте олівець для очей, його можна розтушувати кистю з щільним ворсом або ватним диском.
 
5. Щоб не витрачати багато часу на губи, скористайтеся прозорим блиском. Для його нанесення вам не потрібно підводити губи олівцем. Крім того, прозорий блиск виглядає природно, надаючи губам ніжність і соковитість.
 
6. Замість того щоб фарбувати вії тушшю, можна підкрутити їх щипцями для завивки. Підкручені вії роблять очі ширше, а погляд - виразнішим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який макіяж зробити на випускний

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:20, 31.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2012

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: