Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Народна медицина / 5 простих засобів для краси очей і вій

5 простих засобів для краси очей і вій

Наші "дзеркала душі" - інструмент ніжний. Як допомогти їм завжди виглядати сяючими?

3839_get_img.jpg (53.84 Kb)
1. Відмінний засіб від почервоніння і припухлості вік - звичайна петрушка. Подрібнюємо на тертці корінь петрушки - і з отриманої кашки робимо компреси (змити теплою водою хвилин через 20). Можна змішати дрібнонарізані листя і стебло з парою ложок сметани і нанести на півгодинки.

2. Щоб позбутися темних кіл під очима, потримай на них кружечки свіжого огірка або розім'яте свіже листя м'яти. Добре допомагає маска з натертої сирої картоплі з додаванням невеликої кількості молока і борошна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що робити, щоб туш не обсипалася?

3. Прибрати "синці" під очима допоможе маска з суміші декількох столових ложок свіжого сиру, ложечки меду і ложечки вершків, нанесена на 20 хвилин.

4. Позбутися від зморшок під очима допоможе проста маска: підсохлий хліб (житній або білий) подрібнити, змішати з теплим молоком. Акуратно змити хвилин через 15.

5. Для здоров'я, краси і швидкого росту вій прекрасно підходять натуральні олії: обліпихова, шипшинова, касторова. Просто нанеси ввечері трохи олії на вії чистою щіточкою від туші - а через 5-10 хвилин вмийся теплою водою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:40, 28.06.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2925

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: