Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом, Здоров’я / 5 правил чистої та здорової шкіри

5 правил чистої та здорової шкіри

Чиста шкіра - мрія кожної дівчини. Щоб шкіра обличчя завжди залишалася красивою і чистою, не обов'язково витрачати великі гроші на імпортні креми. Є багато простих методів, які зроблять твою шкіру просто сяючою.

06f9d3fec0c20fd8098cf21acd5e871a.png (371.78 Kb)
Правило №1

Руки геть від обличчя. Серйозно, в більшості проблем від "брудних рук". Руки у нас повні всякої гидоти, особливо після того як ми проїдемось в автобусі, потримаємо гроші.

Правило №2

Вмиваємося два рази на день. Суха шкіра - маолочко або пінка. Жирна шкіра - гель.

Правило №3

Не користуйтеся тоніком і лосьйоном, що містять спирт. Не потрібно протирати обличчя занадто часто, а то замість простої жирної шкіри, отримаєте жирну шкіру з лущенням.

Правило №4

Скраб обов'язковий. Він видаляє мертві клітки шкіри, надлишок яких на обличчі і є причина закупорених пор. Можна використовувати "домашній" скраб. Змелену каву (зварили кави, випили напій, а гущу кави сушимо і складаємо в баночку) змішуємо з медом (увага, у багатьох людей алергія на мед) і акуратно і ніжно круговими рухами розподіляємо по обличчю. Головне, знову ж таки не перестаратися, тому що можна травмувати шкіру.

Скраби використовувати 1 раз на тиждень. Якщо скраб ніжний, то можна частіше.

Правило №4

Глина - ваш кращий друг. Купуємо в аптеці глину (я беру блакитну і рожеву) і робимо масочку. Насправді, рецептів масок на основі глини в Інтернеті безліч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли треба пити воду?

Правило №5

На допомогу тим, хто розколупав і натиснув до ран обличчя. Після того, як ранка вже підсохла, добре допомагає прискорити загоєння мазь Баніоцін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:15, 03.08.2015
Автор: Yulia
Переглядів: 4016

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: