Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Зіркові поради / 15 порад від косметолога Дженніфер Лопес

15 порад від косметолога Дженніфер Лопес

Гарольду Лансеру, лікарю дерматологу-косметологу, довіряють свої обличчя Джей Ло, Різ Уізерспун, Скарлетт Йоханссон та інші. Які поради він дає своїм зоряним клієнткам.

c2652d6cb7a3c9f223291e8889c32007_cropped_630x350.jpg (32.43 Kb)
1. Встигни за 60 секунд
Наноси зволожуючий засіб відразу після вмивання. Вже через 60 секунд тонка водна плівочка, що залишилася на поверхні після вмивання, випарується, і шкіра почне втрачати вологу.

2. Не пий перед епіляцією
Звучить дивно, але це перевірено роками: якщо ти вип'єш келих вина або коктейль перед відвідуванням салону, процес буде більш болючим і менш ефективним.

3. Не стискай зуби
Мимоволі стискаючи щелепи, ти псуєш зубну емаль, заробляєш зморшки в куточках рота і псуєш овал обличчя. До речі, якщо тобі властиво скрипіти зубами уві сні, заведи спеціальну силіконову капу - як у боксерів, тільки м'яку. Поступово звичка зникне!

4. Намочи волосся до купання
Перш ніж стрибнути в басейн або зануритися в море, полий волосся питною водою. Вона заповнить простір між лусочками волосся, і сіль або хлорка туди вже не проникнуть.

5. Сметана краще, ніж крем після засмаги
Я дізнався цей рецепт від російських колег, причому мені його переказали мало не як анекдот. Але я перевірив - це геніально! Сметана містить достатньо жирів, щоб пом'якшити шкіру, кисломолочні компоненти охолоджують шкіру і заспокоюють її, і ніяких алергій! Намаж, потримай хвилин 20-30 і змий прохолодною, навіть холодною водою. І ніяких неприємних відчуттів!

6. Не купуй ватяні кульки
Якщо не любиш наносити тональний крем пальцями (дарма, так найкраще), використовуй щільний спонж або кисть. Те ж щодо тоніка для обличчя: краще капни трохи на долоню і вмийся. Вата вбирає більше, ніж віддає, і ти витрачаєш засіб даремно.

7. Користуйся праймером (базою)
Нейтральна за хімічним складом база запобіжить пересушуванню шкіри, що виникає через матуючі тональні засоби. А якщо шкіра жирна, праймер захистить пори від потрапляння всередину частинок крему, і ризик виникнення прищів буде менший.

8. Умивайся шампунем від лупи
Не завжди, зрозуміло, але, якщо у тебе раптово виникло подразнення на обличчі, а спеціального засобу під рукою немає - вмийся шампунем від лупи. Його-то скрізь знайти можна! А в складі - піритіон цинку, відмінний протизапальний засіб.

9. Брийся насухо
Напевно твоя бритва лежить на бортику у ванній або висить в душовій кабіні. І збриваються волоски ти під струменем води. Не раджу. Набагато ефективніше спочатку скористатись скрабом, потім повністю висушити, трохи натягнути і акуратно поголити прямо насухо. А потім, звичайно, нанести крем. Роздратування буде менше, і вростати волоски не будуть.

10. Помий волосся содою
Якщо ввечері у тебе був важливий захід, для якого ти спорудила складну укладку, використавши гелі, муси, пінки і лак, простого митися волосся може бути недостатньо. Додай в звичайний шампунь ложку харчової соди: вона допоможе повністю видалити залишки укладки і поверне волоссю живий вигляд.

11. Чисти зуби до сніданку
Тоді ти не з'їси нальоту з бактеріями, який накопичився за ніч. Я звернув увагу, що шкіра моїх пацієнток, які чистять зуби до сніданку, виглядає краще в порівнянні з тими, хто відкладає це питання на потім.

12. Вода - тільки кімнатної температури
Умивайся, приймай душ і пий тільки трохи тепленьку воду. Так, митися спочатку буде дуже холодно, але шкіра скаже тобі спасибі. Повір.

13. Не купуй тональний крем з SPF-фактором.
Якщо твій денний крем містить SPF, тобі ні до чого тон з сонцезахистом. Вона робить текстуру крему більш щільною, а це навантаження для шкіри. Ідеальний варіант - ВВ- або СС-крем: і догляд, і зволоження, і маскування.

14. Купи кокосову олію
Це найкращий крем для тіла, ідеальна маска для обличчя та суперзасіб для волосся.

15. Влаштовуй розвантажувальний день
Я маю на увазі добу без макіяжу. Тільки зволоження, живлення і захист. Хоча б раз на тиждень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

12:30, 09.08.2015
Автор: maryna2
Переглядів: 3046

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: