Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Здоров’я / 11 правил доглянутої дівчини

11 правил доглянутої дівчини

Щоб виглядати бездоганно треба достатньо часу приділяти собі та дотримуватись декількох нескладних правил. Отже, пропонуємо тобі 11 пунктів, які має знати та виконувати кожна дівчина.

tyjkneqtr8o.jpg (32.63 Kb)
1. Вирівняти колір обличчя допоможе суміш вівса з водою. Нанесіть кремоподібну пасту на обличчя на 15 хвилин, це зменшить почервоніння шкіри.

2. Забрати темні кола під очима можна за допомогою тертої картоплі, загорнутої в марлю. Робіть такі компреси щоранку протягом 5 хвилин. Картопля містить ензим катехолаза, який є природним освітлювачем шкіри.

3. Можна отримати кращий ефект засмаги, якщо нанести засіб для штучної засмаги на шкіру протягом півгодини після прийняття душу, коли рівень PH шкіри нижче звичайного. Формула засоби для засмаги буде краще вступати в реакцію з вашою шкірою, і засмага буде більш глибокою, бронзовою і довго залишиться на тілі.

4. Якщо ви активні протягом дня, приймайте душ вранці і ввечері, але не використовуйте шампунь двічі на день. Просто нанесіть кондиціонер на кінчики волосся.

5. Попрощайтеся з посіченими кінчиками. Щоб уникнути пошкодження кінчиків, розчісуйте спочатку їх, а потім піднімайтеся вище до коріння волосся.

6. Нанесіть лосьйон, що надає свіжий вид шкірі, на долоні і м'якими рухами нанесіть його на обличчя поверх макіяжу (навіть поверх пудри).

7. Нехай ваші очі сяють. Змішайте невелику кількість золотистого мерехтливого крему з коректором для області очей. Це освіжить ваш погляд і чарівним чином прибере темні кола під очима.

8. Зробіть погляд виразнішим. Коли ви обмежені в часі, що не придумуйте нічого нового, просто підведіть внутрішню частину верхньої повіки яскравим перламутровим олівцем кольору сапфіра або смарагду.

9. Кондиціонер для пом'якшення сухих кутикул - прекрасний засіб для гладких здорових нігтів.

10. Нанесіть засіб для вмивання з відлущуючими компонентами на зону пахв перед голінням. Це зробить гоління більш гладким і знищить бактерії, запобігши появи прищів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які хвороби лікують тварини

11. Подбайте про ваші ніжки. Перед восковою епіляцією або голінням нанесіть на ноги суміш з оливкової олії і морської солі, а потім ретельно змийте. Це дозволить добре відлущити і зволожити шкіру і зробить гоління легким і гладким.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 18.08.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 3176

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: