Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика / 14 бьюті хитрощів, які спростять ваше життя

14 бьюті хитрощів, які спростять ваше життя

З нашими порадами життя стане простіше, а ви - ще красивішою!

kosmetichka6.jpg (45.23 Kb)
1. Не можете відкрити пляшечку з улюбленим лаком для нігтів? Оберніть навколо кришечки тонку гумку для грошей і спробуйте ще раз - тепер точно вийде.

2. Праскою для волосся можна зробити не тільки пристойні локони, але і розгладити важкодоступні місця на одязі - комірці та манжети рукавів.

3. Закінчилася пінка для гоління? Візьміть кондиціонер для волосся і нанесіть на ніжки перед тим, як взяти в руки бритву. Цей прийом забезпечить легкість ковзання леза по шкірі, а також пом'якшить шкіру.

4. Щоб додати до укладки яскравий акцент, а заодно і аксесуар, пофарбуйте свою звичайну шпильку / невидимку яскравим лаком для волосся.

5. Та ж невидимка може допомогти вам видавити останні краплі улюбленого крему або зубної пасти з тюбика. Закріпіть її поперек тюбика і прокрутіть.

6. Змішайте по ложці цукру, оливкової олії і меду в мисочці, вуаля - скраб для губ готовий!

7. Щоб запобігти утворенню мозолів і натоптишів, нанесіть антиперспірант на ступні. Завдяки тальку в складі антиперспиранта, ніжки не будуть потіти і ковзати у взутті.

8. Якщо улюблена помада зламалася прямо у вас в руках, не поспішайте її викидати: візьміть запальничку і нагрійте нею частину помади, що залишилася в тюбику. Потім притисніть відламану частину до нагрітої і потримайте пару секунд, після чого підігрійте «шов» тієїю ж запальничкою. Після цього відправте тюбик в холодильник на 15-30 хвилин. Готово!

9. Розприскайте трохи улюбленого парфуму на гребінець, щоб надати волоссю ледь вловимий, але все ж приємний аромат.

8f81241cd59944.png (231.36 Kb)

10. Потрібно висушити нафарбовані нігті якнайшвидше? Опустіть їх під струмінь холодної води або в ємність з нею на пару хвилин. Коли ви дістанете пальчики з води, лак буде вже сухим.

11. Щоб зробити ідеальний манікюр «френч» в домашніх умовах, скористайся скотчем або пластиром. Наклейте його на ніготь там, де збираєтеся малювати «посмішку» - він послужить трафаретом.

12. Якщо олівець для очей дряпає повіку і складно наноситься, підігрійте його кінчик запальничкою буквально пару секунд. Він придбає належну м'якість і пластичність - намалювати стрілки буде дуже легко.

yak-farbuvati-ochi-olivcem.jpg (14.61 Kb)

13. Якщо невидимки і шпильки постійно сповзають з волосся, розпорошіть на них трохи сухого шампуню - «зчеплення» з волоссям посилиться, все буде триматися на місці.

14. Припустимо, вам подарували тіні занадто яскравого, мерехтливого відтінку, яким ви, швидше за все, ніколи не скористаєтеся. Подрібни тіні за допомогою звичайної ложки і змішай з прозорим лаком для нігтів - так ви отримаєте нову опцію для модного манікюру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 16.09.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1502

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: