Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Знаменитості / 18-річна Кайлі Дженнер постійно робить ін'єкції для збільшення губ [ФОТО]

18-річна Кайлі Дженнер постійно робить ін'єкції для збільшення губ [ФОТО]

18-річна Кайлі Дженнер вже випробувала на собі багато можливості косметології. Зірка недавно зізналася, що регулярно робить ін'єкції для збільшення губ.

kayli-dzhenner-soznalas-v-uvelichenii-gub_1.jpeg (28.46 Kb)
І хоча сама Кайлі не бачить в цьому нічого страшного, її мама Кріс Дженнер дотримується іншої думки. В одному з інтерв'ю Кріс заявила, що була засмучена рішенням дочки.

fashion-glamm-jenners-kylie-jenner-favim_com-2405477.png (302.8 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова світить голими грудьми у новому кліпі [ФОТО] [ВІДЕО]

"Я була трохи в шоці, - зізналася Дженнер. - Просто цього ніхто не бачить. Знаєте, у мене ж є певне бачення того, як вона повинна поводитися в такому юному віці. Я з того покоління, у якого інші погляди на подібні речі . Звичайно, в моєї молодості багатьох процедур просто не існувало, але сама я не вдавалася до фізичних втручань до 50 років. Тому я просто не розумію: навіщо? Навіщо тобі це потрібно? Я дуже засмутилася, коли дізналася. Але раз вже справа була зроблена , мені залишалося тільки змиритися. Незважаючи ні на що, це моя дитина. Я люблю її. Всі ми робимо помилки ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:50, 24.09.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 3312

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: