Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Макіяж / 6 найсексуальніших трендів у макіяжі

6 найсексуальніших трендів у макіяжі

Не завжди тренди, що прийшли з подіуму мають застосування в житті. Ми не пропонуємо тобі користуватися тушшю, яка склеює вії, або ж підводити губи темним олівцем (так-так, дизайнери додумалися і до цього!), А, навпаки, зібрали тільки найсексуальніші і привабливі тенденції в макіяжі!

36-1412597471_e74b6f33f2.jpg (31.8 Kb)
Персикові тіні
Надихайся макіяжем від Christian Dior - персикові тіні підходять не тільки для літнього, але і для осіннього мейкапу, тому що вони абсолютно універсальні. Цей тренд підходить всім - блондинкам, і брюнеткам, і рудим. Головна особливість персикових тіней - вони дуже освіжають і виглядають природно, але, використовуючи їх, не переборщи з підведенням - відтінок виглядає добре сам по собі.

13760782_vybor-tonalnoy-osnovy-dlya-makiyazha.jpg (21.31 Kb)

Ягідна матова помада
Беремо приклад з колекцій макіяжу Dolce & Gabbana - яскраві помади ягідних відтінків, обов'язково матової текстури, виглядають дуже сексуально! Головне правило використання такої помади - ідеальна порцелянова шкіра. Поєднуй її з тонкими стрілками на повіках - не прогадаєте!

Брови вгору!
Скажи гучне "Так!" гелю для брів, тому що саме з його допомогою ти можеш створити саму модну цієї осені форму, зачесати волоски трохи наверх. Цей прийом робить брови візуально трохи ширше, а загальний вигляд брів більш грайливим і недбалим. Головне, не забудь акуратно підщипати їх знизу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Макіяж для брюнеток: 4 поради експертів

Два кольори тіней
Ще один гарячий тренд ми підгледіли на показі бренду DVF - це варіант макіяжу очей, який ти легко можеш повторити самостійно. На верхню повіку наноситься один колір тіней (краще, перламутрових, з блиском), а на нижнє - інший. Важливо підібрати гармонійне поєднання і не скупитися під час нанесення на нижню повіку - зазвичай ми уникаємо цієї зони в страху "обтяжити" свій макіяж. Боятися не потрібно - експериментуйте!

strobing-make-up-trend_740_6_85_s_c1.jpg (15.68 Kb)

Стробінг
Стробінг виглядає ну дуже сексуально! Він тільки починає набирати обертів. Наноси легкий хайлайтер на лоб, вилиці, над губою і підборіддя, щоб обличчя трохи блищало. Практично всі провідні бренди представляють на подіумах саме такий макіяж.

Лялькові щічки
Рожеві рум'яна ніжних відтінків витісняють модну в минулому сезоні бронзу, яка підкреслює вилиці. І це здорово, тому що саме такий макіяж чоловіки вважають найпривабливішим, нарешті він в моді! На яблучка щік нанось матові рум'яна ніжно-рожевого або персикового відтінку, щоб надати обличчю юний і квітучий вигляд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

19:00, 30.09.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1982

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: