Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Здоров’я / 9 змін, які відбуваються з твоїм тілом між 20 і 30 роками

9 змін, які відбуваються з твоїм тілом між 20 і 30 роками

Це найкращий і найгірший час життя. Ти красива як ніколи - і як ніколи страждаєш через найменші ознаки того, що вважаєш своїми недоліками. Ти ще не старієш - але вже закладаєш цеглинки у фундамент своєї зрілості, і тільки від тебе залежить, чи буде він міцний. Твоє тіло зазнає зміни, про які ти не знаєш - нормальні вони чи з тобою щось не так ...

c22aacirnpn567aac776fcd5db0feee9e8f71.jpg (.37 Kb)
Твої кістки ще зміцнюються.
Тому третій десяток - підходящий час, щоб включати в раціон достатньо продуктів, що містять кальцій і вітамін D, і регулярно виконувати вправи з ваговим навантаженням (тобто ті, які виконуються в положенні стоячи на ногах). І те й інше стимулює ріст кісткових клітин.

Твоя вага може потроху приростати з кожним роком, і це абсолютно нормально.
Якщо твій ІМТ все ще між 18.5 і 24.9, то турбуватися нема про що.

Твоя шкіра пригадає все, що ти для неї робиш.
Якщо ти перезагорала в юності - це відгукнеться зморшками в 40+ і пігментними плямами в 60+, так що потурбуйся про це заздалегідь! Приємно отримати комплімент за гарну засмагу в 20, але куди приємніше - за молоду шкіру в середньому віці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Топ-3 рецепти, щоб прибрати мішки під очима в домашніх умовах

У багатьох з тих, у кого ще не встановився менструальний цикл, він нарешті перестає бути таким непередбачуваним.
Тому що в цьому віці жінка перебуває на піку свого репродуктивного потенціалу, навіть якщо завести дітей - це останнє, до чого ти зараз готова.

У тебе може з'явитися навіть більше прищів, ніж у підлітковому віці.
Поява акне може бути спровоковано сплеском естрогену і прогестерону в другій половині циклу. Ще одна можлива причина прищів в тому, що 20 ± літні жінки використовують більше косметики і не завжди вчасно знімають її, наприклад прийшовши додому після вечірки.

Менструальні болі можуть бути особливо болісними саме в цей віковий період, навіть якщо ти думала, що місячні в підлітковому віці були пеклом.
Вироблення гормону простагландину в 20 з гаком років перебуває на піку, тому сутички на початку місячних в цьому віці набагато сильніше.

Твої соски можуть візуально змінитися:
ареоли навколо них у багатьох жінок збільшуються і темніють. Це необов'язково, але абсолютно нормально.

Твоя вульва може схуднути.
У цей період відбувається перерозподіл жирових відкладень, так що зовнішні статеві губи можуть стати тонше.

Твоя фігура може знайти округлості.
Якщо до цього ти страждала, що виглядаєш трохи плоско, тепер у зв'язку з гормональними змінами, змінами метаболізму і природним збільшенням ваги у більшості, незалежно від дієти і фізичних вправ, з'являється схильність до відкладення жиру в районі стегон і бюста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

18:30, 14.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1972

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: