Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / 6 несподіваних причин появи зморшок

6 несподіваних причин появи зморшок

Від чого з цього готова відмовитися ти?

ab7a221d1d178535595f8047a1060bb5.jpg (18.68 Kb)
Окуляри в металевій оправі Більшість окулярів-авіаторів випускають в металевій оправі.
Рішення: вибираючи нові окуляри, зверни увагу на моделі в дерев'яній і пластиковій оправі - вони виглядають не гірше залізної.

Видалення воском волосся на обличчі
Навіть настільки незначна б'юті-процедура, як депіляція обличчя воском, пошкоджує і травмує шкіру. Якщо ти повторюєш її часто, ще й самостійно, то розтягуєш ніжну шкіру, в результаті чого на ній з'являються зморшки.
Рішення: Знайди хорошого майстра по епіляції, а ще краще, по шугарінгу. Ця техніка має на увазі видалення волосків по їх зростанню, а не проти, крім того, обробляється невелика область, що запобігає розтягнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Look дня: Моніка Беллуччі в Dolce&Gabbana [ФОТО]

Пити через трубочку
Якщо дівчина звикла потягувати напої через соломинку, то її м'язи біля рота стискаються, а шкіра стягується в гармошку. Привіт, зморшки!
Рішення: Екологи вже давно пропонують відмовитися від пластикових трубочок, щоб мінімізувати кількість відходів, так чому б і тобі не приєднатися до цього руху?

Твої гаджети
Телефони та планшети, згідно з недавнім спостереженню косметологів, призводять до утворення зморшок на шиї і появі "другого підборіддя". Виною всьому звичка читати щось з екрану, писати повідомлення і переглядати френд-стрічку, опустивши голову вниз.
Рішення: Тримай телефон на рівні очей, не нижче.

Любов до стрілок а-ля котяче око
Удосконалюючи навички нанесення лайнера, малюючи ідеальні стрілки, багато дівчат розтягують собі повіку. Як ти розумієш, такий метод дійсно робить лінію рівніше, але при цьому сприяє появі передчасних зморшок і птозу - опущенню верхньої повіки.
Рішення: перестань розтягувати повіку і все! Провести рівну стрілку можна й іншим способом, ставлячи лайнером точки максимально близько один від одного.

Твоя подушка
Сонні зморшки - термін, який косметологи використовують вже не перший рік. На молодій шкірі ці зморшки зникають відразу, а після 25 років синтез колагену знижується і шкіра розгладжується набагато повільніше.
Рішення: Привчи себе спати на спині - ця звичка корисна не тільки для твоєї краси, а й для здоров'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 22.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1618

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: