Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям / 7 секретів ідеально гладкого волосся

7 секретів ідеально гладкого волосся

Дотримуйся цих правил, і твоє волосся буде гладким, як шовк.

438-1024x640.jpg (17.18 Kb)
1. Користуйся розгладжувальним шампунем і кондиціонером
Прояснимо ситуацію: жоден шампунь або кондиціонер не в силах випрямити твоє кучеряве від природи волосся. Проте продукти з позначкою "розгладжує" дійсно творять чудеса, зволожуючи пасма і вирівнюючи їх поверхню.

2. Не сушіть волосся рушником
Запам'ятай раз і назавжди: якщо ти спиш і бачиш гладке волосся, махровий рушник - це табу. Єдине, що ти можеш зробити, - це акуратно промокнути ним шевелюру. Не три і не скручуй волосся, не намотуй рушник навколо голови, інакше локони моментально почнуть завиватись.

3. Не зневажай термозахистом
Перш ніж приступити до гарячої укладанні волосся, забезпеч їм надійну броню у вигляді захисту від високих температур. Термозахисний спрей вбереже тебе від електризації волосся (в найближчій перспективі) і ламкості (у довгостроковій).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 незвичних способів створити шикарні локони

4. Підбери хороший гребінець
В ідеалі - витраться на професійну щітку. Також не завадить обзавестися керамічним гребінцем-антистатиком - він допоможе зняти напругу і не дасть волоссю електризуватись.

5. Використовуй масло для волосся
Олія для волосся - воістину чарівний засіб, здатний одночасно розгладити, зволожити і втихомирити твої пасма. Нанеси його на чисті вологі локони, приділяючи особливу увагу кінчикам. Коріння ж, навпаки, не чіпай, щоб ненароком не надати їм неохайний, жирний вигляд.

6. Навчися користуватися феном і праскою
Навіть у таких звичних нам ритуалах є певні правила, які ти напевно порушуєш. Правило номер один: для створення гладкого укладання фен треба тримати насадкою вниз, у напрямку до кінчиків волосся. Правило номер два: випрямляючи волосся, потрібно розділити їх на дві або чотири (залежно від густоти шевелюри) рівні частини. Інакше, хапаючи пасма в хаотичному порядку, ти ризикуєш пересушити частину з них, витягнувши їх праскою двічі.

7. Не роби стайлінг на щойно висушеному волоссі
Уяви собі розпечену сковорідку, на яку наливають рослинне масло. Що відбувається? Масло шипить, а з пательні валить пар. Загалом, ефект ще той. Для того щоб засіб не вступив в конфлікт з розпаленим волоссям, дай шевелюрі охолонути, і вже після цього приступай до етапу стайлінгу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 02.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2623

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: