Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Макіяж / 9 б'юті-заповідей, яким повинна слідувати кожна дівчина

9 б'юті-заповідей, яким повинна слідувати кожна дівчина

Знахідка для красивої шкіри і розкішного волосся!

thinkstockphotos-179002396.jpg (26.89 Kb)
Не лягай спати в макіяжі
Це погано для твоєї шкіри, погано для очей, погано навіть для наволочок. Якщо ти знаходиш час, щоб нанести мейкап вранці, то будь добра, знаходь час, щоб зняти його ввечері, перед сном.

Захищай шкіру від сонця
Якісний і постійний захист шкіри від шкідливого впливу ультрафіолету - це, мабуть, найголовніша б'юті-порада дерматологів. Засіб з сонцезахисним фільтром має стати твоїм маст-хевом: наноси його щоранку навіть у ті дні, коли на вулиці похмуро і навіть тоді, коли ти плануєш весь день провести в офісі.

Знайти те, що працює саме для тебе
Думай про свої сильні сторони, а не про модні б'юті-тренди. Якщо ти любиш яскраві помади і вони тобі по-справжньому йдуть, експериментуй з усіма можливими відтінками. Не слухай порад тих, хто не є професіоналом у сфері б'юті, керуйся своїм стилем і своїми виграшними моментами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Топ-3 маски для зволоження шкіри обличчя

Тим не менш, не бійся ризикувати
Часто дівчата знаходять один вдалий б'юті-образ і надовго застряють в ньому, відмовляючись від експериментів із зовнішністю. Круто, що в тебе є улюблена помада, туш і крем, але індустрія краси не стоїть на місці - інноваційні продукти і технології вражають уяву.

Заведи б'юті-аптечку
Сучасний ритм життя диктує свої правила - ти ніколи не знаєш, що станеться через годину і чи не доведеться тобі швидко усувати наслідки якоїсь б'юті-катастрофи. Надати тобі впевненості і застрахувати від проблем може "аварійна" косметичка, яку варто завжди носити в сумочці. Поклади в неї пінцет, бинт, пару невидимок, мініатюру улюблених парфумів і тонального крему, пластир і антисептик для рук.

Знайди косметолога і перукаря, яким будеш довіряти на всі 100%
Ці дві людини відіграють важливу роль у житті кожної дівчини, тому до їх вибору потрібно поставитися максимально уважно.

Підстригай волосся регулярно
Щоб завжди виглядати доглянуто і підтримувати волосся в здоровому стані, підстригай їх раз на 4-6 тижнів.

Залиш свої брови в спокої
Тонкі, вищипані в ниточку брови - кошмар, який варто залишити глибоко в минулому. Злегка підкоригувати форму - так, повністю її змінити - ні, ні і ще раз ні.

Полюби себе
Це звучить банально, але якщо ти не будеш любити і приймати себе всю, включно з розтяжками, неслухняними волоссям і зайвими кілограмами, з макіяжем і без нього, то будеш завжди незадоволена своєю зовнішністю, що б ти з нею не робила і яких би цілей не досягала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 03.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1953

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: