Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика / 5 порад як щодня мати ідеальну шкіру

5 порад як щодня мати ідеальну шкіру

Скористайся нашими простими порадами і вранці ти прокинешся з ідеальною, сяючою шкірою.

1361729563_piling_litso.jpg (15.69 Kb)
Спосіб №1: Глибоке очищення
Перед тим, як лягти спати, потрібно ретельно очистити шкіру від макіяжу - це стосується кожного дня, а не особливого випадку. Але якщо твоє завдання - сподобатися собі вранці в дзеркалі, до очищення потрібно підійти куди більш серйозно. Нам подобається використовувати для цього метод подвійного очищення: знімати макіяж маслом або міцелярної водою, після чого вмиватися м'яким гелем або пінкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Топ-4 тонізуючі маски для обличчя

Спосіб №2: Скрабування
Одні кажуть, що ідеальний час для скрабування - це ранок, інші наполягають на відлущуванні шкіри перед сном. Ми схиляємося до другого варіанту, оскільки, по-перше, скраб дозволяє максимально очистити шкіру від токсинів і забруднень і, по-друге, запускає механізми відновлення шкіри. У результаті до ранку ти виглядаєш свіжою.

Спосіб №3: Зроби нічну маску
Принада цих, відносно нових продуктів у тому, що вони здатні відновити, наситити і зволожити шкіру за ніч, їх не потрібно змивати і вони не бруднять наволочки. Ти просто наносиш маску на шкіру поверх улюбленої сироватки і лягаєш спати - вранці з дзеркала на тебе дивиться прекрасна шкіра обличчя.

Спосіб № 4: Регулярність
Якщо кожен день ти ретельно доглядаєш за шкірою, то ніяких екстра-методів їй не знадобиться. Приділяй особі за 5 хвилин вранці і ввечері - щоранку будеш прокидатися красивою і молодою.

Спосіб № 4: Висипайся
Це найпростіший метод - відклади смартфон, вимкни ноутбук і відмовся від танців до ранку з подругами - для твоєї шкіри немає нічого кращого, ніж здоровий і міцний сон. В ідеалі, в прохолодній і провітреній кімнаті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

17:00, 04.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1900

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: