Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / 5 бьюті-порад щодо татуажу

5 бьюті-порад щодо татуажу

У разі невдачі ти не можеш змити татуаж - з цим доведеться або жити, або видаляти лазером - що витратно і болісно. Ми вирішили розібратися з питанням і з'ясувати, на які види перманентного макіяжу все-таки варто зважитися, а про які краще забути назавжди.

90f135d182f1058165198914bf270845.jpg (19.72 Kb)
1. Татуаж повіки
Один з видів перманентного макіяжу, який дійсно варто спробувати, - тонка стрілка по війковому краю. Тільки уяви: тобі більше не доведеться самій малювати стрілки, а очі завжди будуть виглядати трохи підфарбованими!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 хитрощів для ідеальних стрілок

2. Татуаж синяків під очима
Це як консилер, тільки незмивається! Тобто, навіть якщо тебе розбудити серед ночі, ніяких синців не буде. Круто, правда? Втім, у цього виду макіяжу є один істотний мінус: якщо твоє обличчя сильно засмагне, під очима так і залишаться світлі плями. Загалом, подумай!

3. Корекція шрамів і розтяжок
Момент виключно естетичний: якщо шрам відрізняється від шкіри за кольором або ж є помітні розтяжки, з проблемою можна впоратися за допомогою татуажу. Але приготуйся до того, що за один сеанс навряд чи впораєшся, якщо мова йде про велику кількість розтяжок.

4. Татуаж брів
Процедура дуже спірна, бо 90% результатів виглядають неприродно і найчастіше тільки псують обличчя своєї власниці. Нам вдалося бачити масу варіантів, і на розум щоразу приходять не самі приємні асоціації типу Анастасії Волочкової.

5. Татуаж губ
Відразу обмовимося - перманентний макіяж губ може дійсно допомогти тим, у кого помітна диспропорція губ і нечіткий контур. Але чи часто таке буває? Ні, і 99% - це не твоя історія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 06.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1561

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: