Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Догляд за тілом / 6 порад як позбутись прищів на спині назавжди

6 порад як позбутись прищів на спині назавжди

Прищі на спині - це делікатна проблема, яка стосується багатьох, як її позбутись розповість сьогодні МіЛеді.

1395355942_gnoynye-pryschi-na-tele.jpg (21.41 Kb)
Причини виникнення прищів на спині можуть бути зовнішніми (наприклад, неправильний догляд за шкірою) або внутрішніми (гормональний дисбаланс). Щоб позбутися цих противних висипань, почни з простих правил гігієни та догляду за шкірою тіла.

Мій голову правильно
Іноді висипання виникають через те, що ти миєш голову під душем. Куди стікає вся брудна вода? Правильно, по спині. Спробуй мити волосся, нахиляючись над ванною, - це, до речі, просто зручно і для тих, у кого довга шевелюра, волосся будуть менше плутатися. Не виключено, що прищі на спині образяться і покинуть тебе назавжди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 рецептів краси з обліпиховою олією

Відмовся від жирних лосьйонів для тіла
На жаль, але навіть найякісніший лосьйон для тіла може мати комедогенні властивості, якщо він занадто жирний або попросту не підходить твоєму типу шкіри. Постарайся якийсь час не завдавати крем на плечі і спину - є ймовірність, що причина висипань саме в ньому.

Не три прищі мочалкою
Груба помилка багатьох дівчат: з'явилися висипання - треба гарненько потерти спину мочалкою! Ефект отримуєш зворотний - травмуєш шкіру там, де є акне, і розносиш цю гидоту по всій спині, посилюючи запалення.

Скористайся саліцилової кислотою
Лосьйони з саліцилової кислотою часто рекомендують дерматологи для боротьби з прищами на обличчі, якщо використовувати його на спині - теж в самий раз. Протирай проблемні ділянки шкіри таким лосьйоном, щоб підсушити прищики.

Роби маски з глини
Інший, більш щадний, але не менш дієвий метод - маски з блакитної глини. Наноси їх на область спини і плечі 1-2 рази на тиждень. Така маска допомагає глибоко очистити пори і підсушити висипання. Тільки після цих процедур переходь до скрабу!

Скрабування
Ми вже сказали, що мочалка не підійде в справі позбавлення від прищів на спині, але ти сміливо можеш скористатися скрабом після того, як підсушила акне масками або саліцилової кислотою. Увага! Свіжі прищі не можна скрабувати - ризикуєш травмувати шкіру, рознести акне по всій спині, та ще й придбати дрібні шрами.

Отже, запам'ятай правильний алгоритм: спочатку потрібно дочекатися, поки акне підсохне, і тільки потім користуватися скрабом для тіла, щоб очистити шкіру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 11.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2126

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: