Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика / 4 способи звузити пори

4 способи звузити пори

Думаєш, розширені пори - це вирок? Зовсім ні! Для того щоб поліпшити стан шкіри і звузити пори на обличчі, дотримуйся наших порад.

20130410516ddcdc5c2-680x435.jpg (20.23 Kb)
Очищення
Збільшені пори і надлишок підшкірного жиру тісно пов'язані між собою. Справитися з цією проблемою можна за допомогою грамотного очищення. Як правило, широкі пори властиві жирній та комбінованій шкірі, для якої потрібні гелі та муси. Дуже дієвими є засоби на основі вугілля. Цей компонент очищає шкіру, витягаючи з неї забруднюючі частинки і абсорбуючи жир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Як правильно наносити рум'яна?

Ексфоліація
У спробах ретельно відлущити шкіру, ми часто перегинаємо палицю. У результаті надмірної опіки шкіра реагує роздратуванням і починає виробляти ще більше шкірного жиру. Якщо ти зіткнулася з таким побічним ефектом, віддай перевагу більш делікатному скрабу або ж спробуй спеціальні серветки, просочені гліколевою і саліциловою кислотою.

Захист від сонця
Сонце, як і всі попередні фактори, відіграє важливу роль у цьому питанні. Вся справа в тому, що УФ-промені вибирають зі шкіри колаген, відповідальний за стянутость пір. Запобігти подібним ускладнення допоможе регулярне використання продуктів в с SPF.

Використання праймера
Ти занадто нетерпляча, щоб чекати ефекту від тривалого догляду? Використовуй праймер, мінімізуючий пори. Відображаючі частинки цього засобу матують шкіру і візуально заповнюють собою пори, завдяки чому вони виглядають меншими, а шкіра - більш гладкою. На замітку: віддай перевагу праймеру, формула якого не містить олій, що мають властивість закупорювати пори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 16.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1938

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: