Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Догляд за тілом / 3 причини, чому не варто робити пілінг вдома

3 причини, чому не варто робити пілінг вдома

Багато салонні процедури легко займаються домашніми. Але тільки не пілінг! Чому? Читай у матеріалі...

8dbcb275ef1dd563f1b63871717c02.jpg (19.64 Kb)
Небезпека № 1: Алергічна реакція
При чому ти можеш її не відчути. Точніше, коли ти її відчуєш, буде вже пізно. Вдома ти, розподіливши склад по шкірі, швидше за все, захочеш поберегти очі і, виставивши таймер, ляжеш на диван чи ліжко, прикривши повіки. А першими ознаками алергії на хімічний склад пілінгу зазвичай стають почервоніння шкіри. Свербіж і печіння з'являються пізніше. Саме тому досвідчений косметолог пильно стежить за шкірою пацієнтки в процесі нанесення пілінгу і в перші хвилини після цього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:3 найдієвіші рецепти для густих вій

Небезпека № 2: Опік
Грамотний косметолог обов'язково проведе тобі предпілінгову підготовку, щоб, по-перше, зробити основний пілінг максимально ефективним, а по-друге - підготувати шкіру до більш агресивного впливу серією малих доз кислот. Оптимальними вважаються 3-4 процедури. Без підготовки шкіра може отримати опік, навіть якщо використовується правильна концентрація кислот і техніка проведення процедури не порушена.

Небезпека № 3: Протипоказання
Пілінг оновлює верхні шари шкіри, але чи знаєш ти, що при смаглявій шкірі, схильної до гіперпігментації, пілінг строго протипоказаний? Пов'язано протипоказанням з тим, що після пілінгу шкіра втрачає властивість до пігментації. Після серединного пілінгу темна шкіра стане більш гладкою, але її колір втратить свою однорідність. Тому смуглянкам необхідно особливо ретельно підходити до підготовки шкіри, щоб замість очікуваного ефекту омолодження не зіткнутися з проблемами, вирішувати які доведеться довго, за великі гроші і без гарантованого результату.

Так що, якщо ти хочеш освіжити колір обличчя, позбавитися від дрібних зморшок, зробити шкіру більш гладкою і пружною, йди в салон! Ризик у цьому випадку - справа зовсім не благородна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

17:00, 13.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1676

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: