Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Макіяж / 7 лайфхаків макіяжу для жирної шкіри

7 лайфхаків макіяжу для жирної шкіри

На жаль жирна шкіра постійно створює трудннощі при нанесенні макіяжу,як позбутись блиску та гарно виглядати розповість сьогодні МіЛеді...

yak-zrobiti-shvidkii-makiyazh-i-pospati-dovshe.jpeg (19.07 Kb)
Завжди очищай шкіру перед макіяжем
Якщо мова йде про важливу подію і ти хочеш отримати стійкий результат без жирного блиску, доведеться попрацювати. Твоїм кращим другом може стати м'який скраб або спеціальна щітка - жирна шкіра повинна бути добре відлущена і абсолютно свіжа перед тим, як ти візьмешся за кисті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Топ-7 бьюті-проблем та їх вирішення

Нанести добре зволожуючий крем
Так-так, реальність така, що перед макіяжем твою жирну шкіру потрібно гарненько зволожити і наситити, а не намагатися підсушити. Сальні залози, навпаки, потрібно заспокоїти! Тому наступним за очищенням кроком має стати нанесення крему. Все потрібне для себе шкіра вбирає за 30-40 секунд, тому можеш просто промокнути обличчя серветкою, щоб зняти залишки.

Обов'язково використовуй базу
Праймер (він же база під макіяж) не тільки гарантує мейкапу стійкість, але ще і допомагає справитися з проблемами жирної шкіри. Він завжди має додатковий матуючий ефект, так що купи його і завжди май під рукою.

Вибери матуючий тональний крем
Матуючі креми, як правило, містять менше масел, але зате мають у своєму складі частинки пудри. Найчастіше вони органічного походження і не забивають пори. Це порятунок для жирної шкіри!

Припудрюємо лише в міру необхідності
Ти напевно помічала, що візажисти завжди закінчують макіяж тим, що припудрюють клієнта. Але ти не візажист. І швидше за все, не модель, яка готується до зйомки. Чим раніше ти припудришся, тим швидше шкірі стане "жарко" і з'явиться жирний блиск. Постарайся відстрочити цей момент, можеш діставати пудреницю лише якщо виступили якісь недосконалості!

Купи матуючі серветки
Сухі матуючі серветки схожі на найтоншу кальку - вони допомагають швидко усунути жирний блиск і якісно промокнути обличчя. Повір, звичайна паперова серветка з цим не справляється - ми перевіряли, не працює.

Нехай масло увійде в твою б'юті-рутину
І остання - мабуть, найважливіша - порада в цьому матеріалі відноситься скоріше з догляду за шкірою, але істотно полегшить нанесення макіяжу: використовуй масла. Ти, можливо, здивуєшся, дізнавшись, що саме масла для обличчя допомагають підсушити жирну шкіру, абсолютно їй не нашкодивши.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

17:00, 21.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1733

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: