Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Здоров’я / 6 поганих звичок, що призводять до ранніх зморшок

6 поганих звичок, що призводять до ранніх зморшок

Які вороги молодості чатують на тебе читай у нашому матеріалі...

690x8_0xd42ee42d_1879398856144651.jpeg (17.16 Kb)
Пиття з трубочки
У той час як коктейльна трубочка вберігає емаль наших зубів від фарбування темними напоями, не варто пити з неї занадто часто. Справа в тому, що регулярне стиск губ призводить до появи зморшок навколо рота - такі можна помітити у завзятих курців. Звичайно, любов до коктейльних трубочок - річ безневинна, але й вона може нашкодити молодості шкіри.

Носіння контактних лінз
Навіть якщо ви віртуозно володієте технікою одягання і зняття контактних лінз, навряд чи вам вдається уникнути зіткнення з тонкою і ніжною шкірою навколо очей. А саме цей регулярний механічний вплив призводить до виникнення зморшок в цій делікатній області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Ефективні вправи для втомлених очей

Сон на животі та на боку
Якщо постійно спати на боці або на животі, можна отримати не тільки забавні відбитки подушки на щоках, які проходять незабаром після підйому, але і небажані зморшки на обличчі, шиї і в області декольте. Особливо це помітно буде з віком, коли шкіра почне втрачати колаген. Тому косметологи і дерматологи рекомендують спати на спині.

Тривалого використання комп'ютера
Більшу частину нашого часу ми проводимо наодинці з нашими гаджетами: будь то комп'ютер, екран смартфона або планшет. Звичайно, всі ці розумні машини дуже спрощують наше життя, але вони завдають чималої шкоди нашій красі. Зокрема, делікатній шкірі на шиї. Щоб уникнути подібної неприємності, регулярно робіть гімнастику для обличчя, масаж вразливою зони.

Обігрівальні прибори
З приходом холодів одними з головних ворогів шкіри стають батареї центрального опалення та інші обігрівальні прилади. Вони серйозно сушать шкіру і провокують її передчасне старіння. Втім, не варто мерзнути, щоб уникнути цієї неприємності: просто стежте за тим, щоб ваша шкіра не пересихала, пийте більше води і тримайте під рукою зволожуючий крем.

Безжирова дієта
У боротьбі за струнке тіло багато хто йде на крайнощі і виключають зі свого меню всі жири. І дуже даремно! Важливо пам'ятати, що оливкова олія, риба та горіхи містять жирні кислоти, які відповідають за здоров'я і молодість не тільки нашої шкіри, але і організму в цілому: вони допомагають засвоюватися вітамінів та поживних речовин, є потужними антиоксидантами, запобігають сухості і підтримують захисні функції епідермісу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:30, 26.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2044

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: