Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Зачіски, Догляд за волоссям / 5 головних трендів у фарбуванні волосся

5 головних трендів у фарбуванні волосся

Що буде модним у 2016 вже знає МіЛеді, встигай і ти підлаштовуватись під нові тренди в фарбуванні волосся.

lawrence-261115-1.jpg (23.33 Kb)
Яскравіша за всіх
Кольорове фарбування не виходить з моди вже кілька років, не втратить воно своєї актуальності і в новому році. Озброюйся різними кольорами і не обмежуй себе в експериментах: блондинкам варто звернути увагу на рожеві і блакитні відтінки, як у Міранди Ламберт і Джіджі Хадід, а брюнеткам підійдуть варіації на тему синього, червоного та фіолетового.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Новий тренд: блискітки на волоссі

Babylights
Якщо попередній тренд здається тобі занадто екстравагантним, ти точно оціниш техніку babylights - ледь вловимі світлі відблиски, як на волоссі дитини. Цей прийом виглядає набагато природніше омбре і освіжає практично будь-який образ, ніби підсвічуючи шкіру зсередини. Записуючись на прийом до свого стиліста, тримай в голові образ Еллісон Вільямс або Розамунд Пайк.

Бронд
Ще один тренд, плавно перекочував в майбутнє з минулого року. Його суть полягає в змішуванні коричневих і світлих відтінків, він підходить практично всім. Орієнтуйся на останню б'юті-трансформацію Блейк Лайвлі і Кейт Міддлтон - вони знають, що роблять.

Платиновий блонд
Класика на всі часи, але з нею потрібно бути обережною. Фішка в тому, щоб відтінок був з холодним підтоном, ніякої жовтизни. Приклад - волосся Дженніфер Лоуренс і Кейт Хадсон.

Балаяж
Природне освітлення балаяж виглядає так, ніби твої пасма просто вигоріли під сонечком. Головними його адептами вже багато років є Джессіка Альба і Кріссі Тейге. Бонус: ти не фарбуєш коріння, а отже, зможеш заощадити час і гроші на щомісячному поході в салон - він тобі просто не буде потрібен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 27.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1853

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: