Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Макіяж / 6 помилок вечірнього макіяжу

6 помилок вечірнього макіяжу

Вечірній макіяж відрізняється від денного тим, що освітлений завжди теплим електричним світлом, який виглядає м'яко і згладжує недоліки. Але не дивлячись на це дуже важливо пам'ятати про почуття міри, важливо щоб макіяж виглядав гармонійно.

ab633115c4611531b452c6320cd1e5ba_cropped_630x350.jpg (21.1 Kb)
Ти підбираєш кольори макіяжу під одяг
На сьогоднішній день тенденції в моді такі, що зовсім не обов'язково підбирати макіяж під одяг, це занадто просто і нудно, синя сукня зовсім не зобов'язує тебе наносити сині тіні. Макіяж підбирають під обличчя, адже саме воно має виглядати максимально виграшно і свіжо!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 підводок, з якими твій макіяж буде бездоганним

Ти використовуєш щільні текстури
Часто вечірній макіяж виглядає дуже щільним і важким. Сьогодні актуальний легкий, чистий, прозорий мейкап навіть увечері! Для цього вибирай тон зі світловідбиваючими частинками, він не створить на обличчі ефекту маски. Припудрюємо злегка тільки Т-зону, а не щільно все обличчя - цей прийом прибирає зайвий жирний блиск, але залишить сяйво на шкірі.

Ти забуваєш розтушовувати олівець або тіні для повік
Що стосується макіяжу очей, то на сьогоднішній день єдина чітка лінія, яка має місце бути - це класична стрілка. Все інше повинно м'яко розчинятися в серпанок, ніяких жорстких кордонів, тіні повинні бути обов'язково добре розтушовані, не повинно бути видно де вони закінчуються. Наносяться тіні плоскою кистю, а ось розтягуються вже пухнастою, легкими рухами - круговими і в різні боки.

Ти робиш відразу два акценти
Ні в якому разі не використовуй перламутр і на губах, і на очах, пам'ятай так само про правило одного акценту! Якщо є сумніви, то краще виділити в макіяжі щось одне: або очі, або губи.

Переборщуєш з рум'янами
У вечірньому макіяжі найчастіше рум'яна використовуються дуже акуратно, вибір краще зробити на користь ніжних натуральних відтінків. Вони підкреслюють свіжість обличчя, які не сперечаються по яскравості з основним акцентом.

Занадто сильно підкреслюєш брови
Те ж саме стосується і брів: вони повинні бути виразними, але не занадто. Доповнюй їх легкими штриховими рухами, підсумок повинен вийде природним, а не як у Клеопатри!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 14.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2001

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: