Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Макіяж / 4 секрети новорічного макіяжу

4 секрети новорічного макіяжу

Аби ти виглядала у новорічну ніч неперевершено - ми зібрали найцікавіші та наймодніші тренди цієї зими!

de5286b8eb7a3b06cb4ebac976b6e12d.jpg (25.81 Kb)
Відтінки синього
Якщо тобі хочеться бути яскравою в цю ніч, тоді зверни увагу на синьо-зелені відтінки. Можна використовувати сухі синьо-зелені тіні, тоді вийде дуже насичений макіяж. Можна бути трохи ніжніше і озброїтися аквамариново кремовими текстурами. Вони щільно покривають повіку, але залишають приємний "вологий" ефект. А неоново-блакитні лайнери на ніжному серпанку фіалкових тіней будуть виглядати і зовсім незвично.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 поради для правильного нанесення туші

Більше сяйва
Ті, кому хочеться спокою і сяйва, можуть вибрати палітру від пастельно-кремових хайлайтерів до бронзово-золотих тіней. Це додасть твоїй шкірі блиск. який буде неможливо не помітити. Для того щоб виділити очі, найкраще використовувати чорний олівець, плавно його растушевуючи темною палітрою тіней.

Smokey eyes
Макіяж від ніжних смокі до насичених темних - підійде всім без винятку. Губи в цьому макіяжі підкреслювати абсолютно не потрібно. Дуже зручно - мінус зайві хвилювання про те, що помада розтечеться і на келиху з шампанським залишаться сліди.

Яскрава помада
У цьому сезоні кожен будинок моди може побалувати своїх шанувальників таким продуктом. Це ідеальний подарунок, який хочеться знайти під ялинкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

19:00, 21.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1411

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: