Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Стиль і мода / 4 ікони стилю, що вражають елегантністю

4 ікони стилю, що вражають елегантністю

Ікони стилю 2015, на які варто рівнятись вже у нашому списку!

gettyimages-475567472.jpg (44.58 Kb)

Белла Хадід
Молодша сестра Джіджі, Белла Хадід, сяяла яскравіше всіх в році, що минув. Ця дівчина вміє носити денім, поєднувати його з хутром і жіночними сукнями. Ще один "коник" Хадід - монохромні образи, які тебе точно надихнуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якими трендами запам'ятався нам 2015 рік?

gettyimages-1508196.jpg (34.34 Kb)

Лілі Роуз Депп
Юна дочка Ванесси Параді і Джонні Деппа цього року справжній фурор, стала музою модного будинку Chanel і отримала першу роль в кіно. Якщо говорити про її стилі, то він нагадує стиль набоковскої Лоліти - невинної і в той же час провокативної. Надихайся її джинсами з високою талією, зворушливими топами і ляльковим макіяжем.

gettyimages-500686588.jpg (62.62 Kb)

Селена Гомес
Ще одне "модне відкриття" року - це Селена Гомес. Дівчина виразно дозріла і стала проявляти свою сексуальність за допомогою одягу. Гомес з легкістю адаптує подіумні тренди, міксує демократичні марки з дорогими аксесуарами і не боїться експериментувати з відтінками - ми в захваті!

gettyimages-9294080.jpg (38.94 Kb)

Сіара
Співачка Сіара в голлівудській тусовці вже не перший рік, але в 2015-му її стиль дуже змінився. Жіночні сукні від Reem Acra, напівпрозорі наряди від Elie Saab - в умінні убити оточуючих наповал, їй просто немає рівних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 03.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1623

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: