Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Здоров’я, Психологія / 5 причин, чому бути жінкою круто

5 причин, чому бути жінкою круто

5 причин подякувати собі за жіночу стать, або чому народитися жінкою краще, дізнайся з нашого матеріалу ...

be139e37551031a14fdf779c8191a6.jpg (16.34 Kb)


1. Не боїмося кризи.
Вчені пояснюють цей факт тим, що криза в першу чергу торкнулася традиційно "чоловічої" області діяльності людини, наприклад, сфери фінансів. Як би там не було, ми міцно і успішно тримаємося за свої робочі місця.

2. Краще вчимося.
У цивілізованих країнах велика частина дипломів про вищу освіту дістається жінкам. Чоловіки частіше кидають навчання, не "дотягнувши" до випуску або залишаються на другий рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які хвороби лікує кохання?

3. Правильно харчуємося.
Університет Міннесоти досліджував звички харчування більш ніж 14000 чоловік. Вчені визначили, що жінки відповідальніше ставляться до свого харчування.

4. Рідше хворіємо.
Не дивно, що він впадає в паніку від кожної подряпини - чоловічий імунітет значно слабкіше нашого. Застава жіночого здоров'я - гормон естроген. Як стверджують лікарі, естроген сприяє виробленню спеціального ферменту, який допомагає організму боротися з вірусами. Так природа піклується про те, щоб ми не хворіли і виношували здорових дітей.

5. Живемо довше.
85% довгожителів у всьому світі - жінки. Саме ми маємо більше шансів дожити до 100 років. У середньому ж представниці прекрасної статі живуть на 10 років довше за чоловіків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 03.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1814

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: