Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Макіяж / Які тренди у макіяжі будуть популярні у 2016?

Які тренди у макіяжі будуть популярні у 2016?

Щоб не прогадати у виборі яскравого макіяжу ми підготували для тебе добірку свіжих трендів 2016!

babor_metaaropalluenight.jpg (23.97 Kb)
Рум'яні щічки
Цього року контурування відійде на другий план - в моді яскравий, свіжий, а, головне, природний рум'янець на всю щоку. Сьогоднішній мороз - відмінний привід з'ясувати, який відтінок рум'ян тобі потрібен і як правильно його наносити.

Свіже обличчя
Свіжа, доглянута шкіра - ось єдиний б'юті-тренд, який ніколи не втратить своєї актуальності. Хоча б узимку утримайся від автозагару - нехай шкіра буде світлою, сяючою зсередини і гладкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 заповідей краси, які варто знати

Сірі губи
На зміну коричневим губам родом з 90-х, в 2016-му на б'юті-арену вийде новий тренд - губи, нафарбовані сірою помадою.

Яскрава підводка
Ніжний лавандовий або життєрадісний лазуровий відтінок на повіках - те, що потрібно в новому, 2016-му році. Орієнтуйся на кольори, близькі до природи (мідь, ультрафіолет, морська гладь, весняна трава), а також на свої особисті особливості - наприклад, зеленооким дівчатам найбільше підійдуть варіації на тему лілового та фіолетового, а карооким - неоновий блакитний і салатовий відтінки.

Металік
Сріблясті тіні, підводки, золотисті та бронзові лаки для нігтів - продукти з металевим ефектом не варто списувати з рахунків. Принаймні, на зиму і весну 2016-го року - сміливо малюй собі металеві стрілки або повністю покривай верхню повіку мерехтливими рідкими тінями - зараз це доречно, як ніколи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 05.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1505

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: