Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Догляд за тілом / 3 процедури, які варто зробити взимку

3 процедури, які варто зробити взимку

Щоб отримати максимальний ефект, варто робити їх саме взимку, читай детальніше у нашому матеріалі...

01bepekrneknr.jpg (30.74 Kb)
1. Пілінг
Пілінг знімає верхній, ороговілий шар шкіри, звільняючи молоді клітини. Він допоможе впоратися з комедонами, лущенням, тьмяним кольором обличчя і забитими порами. Чому пілінг рекомендується проводити в зимовий період? Сонце в наших широтах взимку менш активне, і ризик отримати пігментні плями мінімальний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно вмиватись?

2. Епіляція
У зимові місяці можна почати курс лазерної епіляції або фотоепіляції. Видалення волосся - процедура досить тривала, і бажаний ефект настане в кращому разі через 10 тижнів. Між процедурами волосся необхідно відрощувати до довжини в 0,5 см, так що поки ти носиш щільні колготки або штани, саме час почати, щоб у квітні хвалитися бездоганно гладкою шкірою.

3. Фотоомолодження
Якщо на твоєму обличчі є пігментні плями, зараз саме час від них позбавитися. У чому суть процесу? Потужний світловий спалах вловлюється спеціальними хромофорами-мішенями, присутніми в шкірі. Це означає, що в клітинах шкіри руйнується меланін, і пігментні плями бліднуть і зникають. Поліпшується колір обличчя, шкіра стає більш пружною, звужуються пори. Дрібні капілярні судини пропадають, а великі стають менш помітними. Взимку шкіра швидше відновиться, оскільки на повітрі шкіра буде охолоджуватися, що ще сильніше звузить судини і прискорить прояв результату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 09.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1767

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: