Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Зачіски, Макіяж, Стиль і мода, Модні тренди / 3 складові французької елегантності

3 складові французької елегантності

Француженки - ікони стилю та елегантності і аби бодай трохи наблизитись до образу тендітної француженки з шармом, варто знати маленькі секрети їх краси.

c9ba587_740x409anrto.jpg (30.36 Kb)
Одяг
Француженки і, зокрема, парижанки, незважаючи на те, що вважаються найбільш стильними та модними в Європі та світі, в одязі насамперед цінують комфорт, а не актуальність. Дівчата і жінки виглядають так, як ніби наділи перше-ліпше під руку і пішли в цьому або в офіс, або на побачення, або на торжество. Всупереч стереотипу про жіночність, француженки рідко надягають каблуки - тільки на значущі заходи, а на кожен день віддають перевагу взуттю на плоскій підошві. Основу їх гардеробу складають джинси-скінні, прості топи, кардигани, брюки і балетки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 головні тренди у макіяжі

Зачіска
Вони можуть не морочитися з зачіскою і макіяжем, а замість цього зробити недбалий пучок і надіти величезні сонцезахисні окуляри. Знову ж таки, всупереч чергового стереотипу, не всі француженки обожнюють короткі стрижки. Більшість відпускає волосся трохи нижче плечей і залишає їм природний темний колір.

Макіяж
Особливий шарм француженок полягає, звичайно ж, у здатності виглядати недбало і максимально стильно одночасно. У макіяжі дівчата і жінки так само досить мінімалістичні: червону помаду на них можна побачити дуже рідко, частіше в макіяжі в хід йдуть нюдовие відтінки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

19:00, 10.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2402

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: