Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Макіяж / 3 типові помилки у буденному макіяжі

3 типові помилки у буденному макіяжі

Що не так ти робиш, виконуючи повсякденний макіяж? Дивися далі...

6d47f666830f98b2b016872ee8f0adf2.jpg (30.9 Kb)
Помилка 1: неправильна форма брів
Ти промальовуєш брови вже по заданій лінії, в той час як корекція була проведена не ідеально, лінія трохи заломана.Пропрацюй лінію брови тінями, особливу увагу приділяючи верхньому контуру. Дуже важливо відступити крок від внутрішнього краю брови - його не треба опрацьовувати, інакше отримаємо ефект трафарету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Красуня Наталі Портман представляє тональну основу від Dior [ВІДЕО]

Помилка 2: неправильне нанесення тіней
Перш, ніж наносити тіні, я пропрацюй лінію зростання вій коричневим олівцем, більше уваги приділяючи зовнішньому куточку ока. Потім нанеси на зовнішній куточок і розтушуй. Найголовніше - чітко вибирати лінію розтушовування, щоб не опустити повіку вниз. До слова, якщо до цього макіяжу очей просто додати чорного кольору - він вже стане вечірнім. Це дуже зручно!

Помилка 3: непрофарбовані вії
Вії профарбовані недбало, які практично не мають об'єму. Що робити? Ретельно фарбувати їх від внутрішнього куточка до зовнішнього. Велика кількість туші накладай на основу вій, щоб коли око розкривається, було відчуття активної опрацювання війкового краю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 23.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1860

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: