Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Зачіски, Макіяж / 5 порад для круглолицих дівчат

5 порад для круглолицих дівчат

Ми зібрали для тебе поради експертів по волоссю та макіяжу, які допоможуть нарешті подружитися зі своїми щоками і зробити їх більш худими!

30512_miley_cyrusfghjk.jpg (38.26 Kb)
Зроби подовжений боб
Він же лонг-боб або подовжений боб, який так люблять голлівудські селебріті. По суті, така стрижка йде всім, але круглолицим дівчатам вона "лестить" особливо. Попроси свого стиліста обстригти тобі волосся довжиною до ключиць - це зробить овал обличчя більш витягнутим візуально.

... або відрости довге волосся!
Довга, багаторівнева стрижка відволікає увагу від щік, візуально "витягуючи" обличчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відновити декоративну косметику?

Спробуй пучок або високий хвіст
Боїшся прибирати волосся від обличчя, щоб не показувати зайвий раз свої щоки? Припини! Якщо хвіст і пучок будуть високо на потилиці, то форма обличчя буде виглядати набагато краще, так як такі укладання візуально подовжують обличчя.

Вчися контурінгу
Факт: грамотне контурування здатне повністю скорегувати риси обличчя, зробивши його більш худим і рельєфним. Для початку вибери кремову або компактну пудру, яка буде одночасно і матовою, і темно-коричневою. Нанеси її на скроні, під вилицями, по лінії щелепи, затемнюючи таким чином самі округлі частини обличчя. Потім злегка розтушуй лінії, готово!

Грай очима
Точніше, навчися вигідно підкреслювати їх за допомогою лайнера, тіней і туші. Чим крупніше будуть здаватися твої очі, тим менше будуть звертати увагу на інші риси обличчя, не кажучи вже про те, що щоки будуть виглядати меншими. Вся справа в пропорції!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

18:30, 26.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2659

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: