Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям, Здоров’я / 5 проблем, що псують здоров'я волосся

5 проблем, що псують здоров'я волосся

Тьмяне, перепалене волосся нікого не прикрашає!

13804310_20130224122824.jpg (38.46 Kb)
1. Лупа
Немає потреби пояснювати, чому це псує все враження. Взимку лупа часто виникає через пересушене повітря, і білі лусочки з'являються навіть у тих, хто зазвичай не страждає від лупи. Зміни шампунь на спеціалізований або купи в аптеці лікувальний: зазвичай 1-2 застосувань достатньо для того, щоб ти забула про проблему і виглядала розкішно!

2. Невдало пофарбоване волосся
Ми вже писали про те, як уникнути найпоширеніших помилок при домашньому фарбуванні, але незайвим буде і освіжити спогади! Хочемо нагадати, що при виборі нового відтінку волосся не варто віддалятися далі, ніж на 2 тони від природного, інакше волосся дисгармоніює з тоном брів і відтінком шкіри, що теж створює неохайний і недоглянутий вигляд. А також може бути виглядати нездоровим ти попаленим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 речей, які є у кожної дівчини

3. Перепалене волосся
Якщо ти проігнорувала попередній пункт і все-таки спалила волосся фарбуванням або перестаралася з використанням плойки, не намагайся зробити вигляд, що так і було задумано. Перепалені пасма ніяк не замаскуєш, не сховаєш і не вилікуєш. Так що зберися з духом і зроби стильну стрижку!

4. Тьмяне волосся
А ось цей недолік легко усунемо: якщо волосся втратило живий блиск і стало млявими, побалуй їх маслами і спеціальними масками, і через пару тижнів вони стануть здоровими, красивими і шовковистим!

5. Перебір зі стайлінгом
І цей гріх досить поширений: намагаючись зафіксувати вдалу укладку на більш тривалий термін, ти наносиш побільше лаку або ж, у спробі створити ефектний образ, користуєшся мусом, гелем і воском, а в результаті волосся намертво зафіксовані, навіть вітер не ворухне ні волосини. Не залишимо осторонь питання тієї шкоди, яку завдано волоссю, та й такий "будинок на голові" і виглядає не дуже.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 31.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2529

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: