Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика / 3 секрети для ідеальних брів

3 секрети для ідеальних брів

Відтепер твої брови будуть ідеальними!

1452850215ghbgtt_64014_0.jpeg (32.74 Kb)
Визнач потрібну форму
У кожної з нас є своя, унікальна форма брів, йти проти якої не варто. Існує три типи форми брів: арка, дуга і рівна брова. Як тільки тобі вдасться правильно визначити свою природну форму, ти отримаєш брови своєї мрії, гарантуємо. Але якщо зараз, після неодноразових корекцій і вищипування, це зробити складно, подивися свої юнацькі фото, де брови ще не знали пінцета.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно нанести макіяж на очі, губи та вилиці?

Коректуй з розумом
Не так давно дівчата почали не тільки вискубувати, але і підстригати брови, це дозволяє зробити їх більш акуратними і доглянутими. Ось тільки робити це потрібно дуже акуратно. Чого робити не треба, так це зрізати волоски безперервно, по всій довжині брови, коли ти знову розчешеш їх, результат може виявитися не найкращим. Крім того, знай, що цей крок виправданий тільки для дівчат з густими, довгими і широкими бровами.

Уникай воску і ниток
Брови - не той випадок, коли варто вдаватися до альтернативних методів видалення волосся. У цьому випадку єдиним точним і виправданим способом корекції є вищипування, так як для красивих брів має значення кожен волосок. Ну а по-друге, віск часто призводить до подразнень і врослих волосин, не кажучи вже про те, що зайвий раз розтягувати тонку шкіру повік взагалі не варто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 07.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1767

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: