Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Догляд за тілом / 2 кращі маски для чистої шкіри

2 кращі маски для чистої шкіри

Ви знаєте, як смачно пахне кориця і як вона ідеально підходить для випічки. Але ця спеція придасться не тільки для ваших кексів і пирогів. За допомогою кориці можна приготувати маски для обличчя, які позбавлять від вугрів.

korictgehyrthya-3.jpg (41.79 Kb)
Спосіб перший
У миску насипте столову ложку кориці, додайте туди столову ложку натурального йогурту. При бажанні, можна додати трохи мінеральної води. Змішайте до отримання однорідної маси і нанесіть на обличчя на 5 хвилин. Не робіть маску, якщо вам потрібно виходити з дому, так як після неї деякий час шкіра може залишатися злегка почервонілою. Якщо невелике печіння викличе у вас дискомфорт, то краще наносьте суміш тільки на проблемні місця - ділянки, де зосереджено найбільше прищиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блискучі веснянки: новий тренд у макіяжі

Спосіб другий
Ця маска з корицею трохи м'якша. Змішайте столову ложку меду з половиною чайної ложки кориці і нанесіть на обличчя на 15-20 хвилин. Така маска може бути також застосована до інших проблемних ділянок тіла, де є прищі, таким, як спина або шия.

Будьте уважні! Маски з корицею не можна використовувати тим, у кого суха, чутлива шкіра. Спеція може викликати алергію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 02.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2177

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: