Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Здоров’я / 6 причин висипання на обличчі

6 причин висипання на обличчі

Причин появи на шкірі прищів і запалень існує безліч. Головне - це знати ворога в обличчя і боротися з ним всілякими способами.

963743_63gegvefgeg0260.jpg (19.77 Kb)
1. Тобі потрібно помити пензлика для макіяжу
Ми ніколи не замислюємося про те, скільки бруду, жиру і бактерій накопичується в ворсинках кисті. А вони, між іншим, потрапляють на твою шкіру і провокують запалення. Чистити інструменти для макіяжу слід раз в 2-3 тижні.

2. Ти тільки що змінила косметичний продукт
Наша шкіра дуже ніжна і швидко реагує на ті компоненти в косметиці, які їй не до вподоби. Не дивуйся, якщо після придбання нового крему для обличчя або тональної основи шкіра покриється висипом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який манікюр б'є рекорди популярності?

3. Не забувай прати рушник
Ця порада є скоріше одним з головних правил гігієни, про які ми, на жаль, забуваємо. Для обличчя слід виділити окремий рушник і не забувати відправляти його в прання щотижня, адже на ньому, як і в випадку з пензликами, накопичується безліч подразників для шкіри.

4. У тебе порушений водний баланс
Про цілющі властивості води можна говорити довго, але ти повинна пам'ятати, що вона впливає не тільки на внутрішній стан нашого організму, але і на зовнішність. Вживання води в недостатніх кількостях призводить до появи прищиків. Щоб уникнути цього, щодня споживай не менше 6-8 склянок чистої води.

5. Не забувай прати наволочки
У наволочках, як і на рушник, накопичується безліч бактерій і шкідливих мікроорганізмів, які негативно впливають на стан шкіри. З цієї причини слід щовечора перевертати наволочки чистою стороною, прати їх раз в пару днів.

6. Ти не зволожуєш шкіру
Багато хто вважає, що жирний крем може спровокувати погіршення ситуації, але це не зовсім так. Намагайся вибирати зволожуючий засіб, який призначений для твого типу шкіри, і тоді ніяких ускладнень не буде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 05.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2270

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: