Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика / 6 бьюті-порад для сяючого вигляду

6 бьюті-порад для сяючого вигляду

Щоб зробити ідеальний макіяж і витратити на це мінімум часу - варто знати деякі секрети краси.

137420c87fb0af0539056_xl.jpg (28.13 Kb)
1. Щоб вирівняти тон обличя, не обов'язково рясно наносити тональний засіб. Часом досить і консилера, який допоможе приховати дрібні недоліки.

2. Наноси праймер тим же косметичним спонжем, який використовуєш і для тональної основи. Так ти не тільки спростиш собі задачу, а й зробиш макіяж стійкішим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найтрендовіших стрижок весняного сезону

3. Ретельно змивай косметику перед сном. Щоб вранці на очах не залишалися розтерті сліди вчорашнього макіяжу, використовуй засоби для очищення на масляній основі.

4. Косметичний спонж стане в нагоді і для прозорої пудри. Щоб вона не була помітна на обличчі, нанеси її на спонж, злегка змочи його водою, вичави і акуратно пройдися по обличчю.

5. Моментально надати обличчю більш свіжий вигляд допоможуть рум'яна: наноси їх не тільки на яблучка щік, але і на верхню повіку.

6. Зробити брови акуратними і виразними допоможе наступний лайфхак: скропи непотрібну щіточку від туші лаком для волосся і використовуй її як гребінець для брів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 05.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1280

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: