Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям, Здоров’я / 5 помилок з догляду за шкірою голови

5 помилок з догляду за шкірою голови

Шкіра голови, також як і шкіра обличчя, вимагає регулярного харчування і зволоження. В свою черги вона подарує тобі здорове та сяюче волосся.

new117.jpg (29.29 Kb)
1. Неправильно вибираєш шампунь
Є одне просте правило, яке багато дівчат не дотримуються: шампунь підбирається за типом шкіри голови, кондиціонер - за типом волосся. Це означає, що ти можеш використовувати шампунь і бальзам з різних косметичних лінійок, якщо, наприклад, шкіра голови досить жирна і вимагає ретельного очищення, а кінчики дуже сухі.

2. Не використовуєш спеціальні сироватки для шкіри голови
Для догляду безпосередньо за шкірою голови використовувати маски та інші засоби з догляду, що змиваються практично безглуздо. Зупини свій вибір на сироватках, лосьйонах і гелях, які наносяться на прикореневу зону і впливають на волосяні фолікули. Більшість з цих засобів не вимагають змивання, а значить, і ефект від їх використання набагато вищий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати масло для кутикули самостійно?

3. Недостатньо очищаєш шкіру голови
Чи потрібно очищати шкіру голови? Безумовно! Одним шампунем тут не обійдешся, знадобляться і пілінги. За рахунок такого очищення активізуються обмінні процеси в шкірі, полегшується доступ лікувальних і поживних речовин.

4. Вибираєш шампунь з синтетичними силіконами
Велика кількість засобів по догляду за волоссям містить силікони. Будь-яке слово на етикетці із закінченням "-кон" означає наявність тієї чи іншої форми силікону в складі. Ці речовини здобули недобру славу: вони накопичуються, обтяжують волосся, до того ж погано змиваються.
Однак не всі види силіконів надають саме такий вплив. Наприклад, в сучасних засобах неймовірно популярні органосілікони - гібриди силіконових і органічних сполук (наприклад, силіконові бетаїн). Вони створюють на поверхні волоса тонку плівку, яка не тільки вирівнює рельєф волоса і додає блиск локонам, але і захищає їх від агресивних зовнішніх факторів, зокрема, від впливу фена, прасування або плойки.

5. Випадання волосся - привід піти до лікаря
Якщо ти вважаєш, що правильно доглядаєш за шкірою голови, а волосся все одно випадає, - це привід не полінуватися і пройти обстеження. Якщо ти прийшла на прийом до трихолога, будь готова до того, що лікар може направити і до інших фахівців. Ні для кого не секрет, що стан волосся - індикатор загального стану здоров'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 18.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1643

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: