Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / 3 бьюті-тренди, які ненавидять чоловіки

3 бьюті-тренди, які ненавидять чоловіки

Які сучасні beauty-тенденції здаються нашим чоловікам просто моветоном?

maxresdefault.jpg (25.76 Kb)
Сині тіні
"Нагадують тітку-буфетницю з 90-х", - говорить дизайнер Влад Лютов. Багато його друзі тої ж думки. Що робити? Можна спробувати використовувати більш складні відтінки: не класичний блакитний і синій, а, наприклад, бірюзовий. Або наносити тіні не по всій повіці, а тільки по контуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 помилок ділового стилю
 
Яскраво-червона помада
"Дружина каже, що це класика, а мені здається, що занадто агресивно. Особливо якщо і помада червона, і нігті", - розповідає менеджер Максим Демчук. Що робити? Як варіант - змішувати два-три червоних відтінки. Вийде більш м'який колір, або вибрати ягідну помаду, або фарбувати губи в модній техніці деграде.
 
Smoky eyes
"Може, комусь це і подобається, а мені нагадує фільми про вампірів", - сміється айтішник Женя Зубок. Що робити? Вибирати не класичну чорно-сіру млу, а, наприклад, сіро-коричневу або сіро-бордову. І підводити контур не чорним олівцем, а сірим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 20.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1566

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: