Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / 4 секрети краси від візажиста Мерлін Монро

4 секрети краси від візажиста Мерлін Монро

Пухкі червоні губи, підкручені вії, сяюча шкіра - такою ми запам'ятали блондинку і такою її зробив візажист Аллан Снайдер. І ми знаємо його маленькі секрети краси!

bez_idfergtyhtrfemeni-12.jpg (242.44 Kb)
Вазелін як основа під макіяж
Ідея замінити денний крем на побічний продукт нафтового виробництва, можливо, і сумнівна. Але Монро робила так завжди. Власниця сухої тонкої шкіри, вона обожнювала миттєвий ефект зволоженості, який давав вазелін. Для неї зволожена шкіра була синонімом молодості. Крім того, з такою базою шкіра випромінювала світло під софітами кіностудії. Снайдер додавав вазелін ще й поверх макіяжу - на вилиці і трохи над бровами.

П'ять відтінків помади відразу
Снайдер робив губи природно-пухкими за допомогою свого ноу-хау. У центр він накладав більш світлі відтінки червоного, а по краях - темніші. Це створювало оптичну ілюзію додаткового обсягу. Після нанесення помади візажист додавав трохи хайлайтера (або вазеліну) в ямочку над верхньою губою і на нижню губу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий бьюті-тренд: провокативні червоні тіні

Крапля олії на повіки
Монро була переконана, що немає нічого сексуальнішого ... сяючих повык. Вологе мерехтіння Снайдер створював за допомогою кокосового масла або улюбленого вазеліну.

Прийом Грети Гарбо
Так Монро його ще називала - "очі Грети Гарбо". Зірка німого кіно розтушовувала білі тіні по всій поверхні повіки до самих брів. А також додавала ще трохи білого у внутрішні куточки очей, що надавало погляду глибину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 20.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1374

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: