Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Зачіски, Догляд за волоссям / 3 прості та швидкі зачіски для побачення

3 прості та швидкі зачіски для побачення

Побачення - досить хвилюючий захід. Можна годинами "зависати" біля шафи, щоб знайти те саме, ідеальне плаття, а можна і зовсім влаштувати справжній марафон, як героїня кліпу "Експонат" гурту Ленінград. Не останню роль в тому, як саме сприйме тебе потенційний бойфренд або друг грає укладання - ось кілька найпростіших, вдалих, а, головне, спокусливих ідей від голлівудських красунь.

11rgrt.jpg (260.61 Kb)


Напівупучок
Проста і весела зачіска, яка підходить як дівчатам з подовженим бобом, так і довговолосим. Щоб її повторити, треба вилучити середню секцію волосся на потилиці, скрути її в джгут і зафіксуй гумкою або шпильками. Решту волосся залиш розпущеним, можеш злегка пробігтися по них спреєм, щоб додати об'єм і жвавість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий хіт весни: матова помада

gettyimages-50540.jpg (69.25 Kb)

Недбала французька коса на бік
З такими зачісками не раз бачили Сару Хайленд і Дрю Беррімор - "зворотна" або французька коса дають можливість створити романтичний і невимушений образ, ідеальний для побачення. Спробуй і ти!

gettyimages-1933370.jpg (88.8 Kb)

Пляжні хвилі
Одна з улюблених нами і голлівудськими зірками укладок, і ось чому: пляжні хвилі виглядають більш природно і сексуально, ніж ідеальні локони, до того ж, повторити їх в домашніх умовах не складе труднощів. Дівчатам, чиє волосся в'ється від природи, варто всього лише збити завитки пальцями і нанести на пасма трохи спрею з морською сіллю, ну а тим, у кого вони прямі і не занадто довгі, допоможе мус і дифузор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 03.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2502

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: