Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям / 4 поради для світлого волосся

4 поради для світлого волосся

Абсолютно неважливо, натуральний у тебе колір, або вісім колористів вісім годин чаклували над складним багатогранним фарбуванням. Щоб волосся було блискучим, щоб не проступала прозелень, кінці не сіклися, а коріння не виглядали неохайно, візьми на озброєння наші поради.

fffgghhh6564.jpg (263.03 Kb)
1. Щоб не проступала прозелень
Завжди, завжди, в будь-яких обставинах нанось на волосся кондиціонер перед купанням в басейні: твоє волосся повинно бути захищеним від води і від хлору. Саме він викликає зміну відтінку! Якщо вода з-під крана, якою ти миєш волосся, теж хлорована, постарайся перейти на миття волосся якщо не бутильованою, то хоча б кип'яченою і відстояною водою. Повір, ти відчуєш різницю!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрижки з чолкою: чи варто спробувати?

2. Щоб волосся не пересушувалось
Вода з-під крана у більшості з нас дуже жорстка. Встановивши в систему водопостачання фільтр, ти виявиш кращу турботу про волосся: воно стане більш гладким, буде менше плутатися, перестане електризуватися і буде краще тримати укладку.

3. Щоб волосся не було ламким
Неважливо, сушиш ти його феном, витягаєш за допомогою брашінга або завиваєш за допомогою плойки: завжди наноси термозахисний засіб. Світле волосся тонше і слабше темного, тому потребує захисту від перегріву.

4. Щоб волосся блищало
Ніщо не надає світлому волоссю більш сяючий вигляд, ніж ... душ із шампанського! Перед особливим ввечері вимий волосся, але замість бальзаму промий їх шампанським "Брют", після чого ретельно прополощіть прохолодною водою. Голлівудські локони, гладкі, блискучі і бездоганні у всіх відносинах, гарантуємо!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

18:30, 02.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2257

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: