Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Манікюр і педикюр / 7 лайфхаків для ідеального манікюру вдома

7 лайфхаків для ідеального манікюру вдома

Ми зібрали 7 порад манікюру, про які ти точно не знала раніше!

000juj7.jpg (150.74 Kb)
1. Безпека
Пролила лак на підлогу або стіл? Швидко засипай цукром і спокійно видали за допомогою сухої серветки або рушника.

2. Видалити стійкий лак
Зверни увагу: мова не про гель-лак або шелак, які сушать під лампою, а про звичайний лак, який чомусь не хоче змиватися. Щоб видалити його легко і швидко, додай в засіб для зняття лаку харчову соду. Ефект перевершить твої очікування!

3. Фіксація
Замість сушки для лаку ти можеш використовувати лак для волосся. З шкіри рук його легко змити простою водою, а фіксує покриття він нітрохи не гірше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як з твердого мила зробити рідке?

4. Починка
Якщо ти "зачепила" ніготь біля основи, і там утворилася тріщина, капни на проблемне місце суперклей і відполіруй пилкою. Так ти збережеш довжину нігтя до чергового манікюру!

5. Супер-очищення
Щоб не терти нігті ватяними дисками, намагаючись видалити старий лак, поклади звичайну вату в невелику баночку (від фотоплівки, таблеток або крему), залий рідиною для зняття лаку і просто занурюй туди пальці, провертаючи по колу. Лак зійде без слідів і набагато швидше.

6. Матове покриття
Ти легко можеш заощадити на придбанні спеціального матового лаку. У звичайний безбарвний лак додай трохи крохмалю, і він стане відмінним топовим покриттям.

7. Оригінальні блискітки
Якщо ти хочеш додати нігтям блиску, але лаки з блискітками здаються тобі надто вульгарними, візьми звичайні розсипчасті золоті тіні, набери пігмент на пухнасту кисть і подуй на неї так, щоб мікрочастинки злітали прямо на нігті. Ти отримаєш делікатний блиск, який ляже трохи нерівно, що тільки додасть манікюру більш вишуканий вигляд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 12.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1946

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: