Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям / 3 несподіваних помилки, які псують волосся

3 несподіваних помилки, які псують волосся

Часте фарбування і термічний вплив псує волосся - ці істини відомі всім нам давно, але що, якщо ти нічого з цього не робиш, а волосся все одно виглядає погано? Можливо, справа в наступних, досить нешкідливих звичок- іноді саме вони винні в твоїй проблемі.

323231.jpg (129.08 Kb)
Ти надто часто міняєш укладку
Поглянувши на коротке, слабке і посічене волосся у тебе на потилиці, професійний стиліст відразу зрозуміє, що ти любитель тугих пучків і хвостів.
Що робити: Щоб уникнути пошкодження, випадання і ламкості волосся, завжди розчісуй їх перед тим, як зібрати в пучок або високий хвіст. Незайвим буде використовувати масло або бальзам, щоб зменшити тертя між волоссям. Ніколи не зав'язуй гумку занадто туго - у тебе не повинно виникати больових відчуттів від її носіння ні відразу, ні через пару годин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як прибрати шрами від прищів?

Ти спиш з мокрим волоссям
Якщо ти любиш вимити голову прямо перед тим, як лягти спати, у нас для тебе погані новини: ця звичка буквально вбиває твоє волосся. Мокре, важке від води, воно стає слабшим і крихким - варто тобі повернути голову на подушці, як на ній може залишитися багато твого, по суті здорового волосся.
Що робити: Якщо вибору немає і голову доводиться мити перед тим, як лягти спати, гарненько промокни вологі пасма рушником і нанеси на них спеціальну нічну маску або бальзам (подібні засоби є у різних виробників), після чого ще раз просуши волосся серветкою або рушником. Спи на шовковій або м'якій бавовняній наволочці, щоб мінімізувати тертя волосся об тканину.

Ти не користуєшся кондиціонером
За даними останніх опитувань, більше половини дівчат під час миття голови використовують тільки шампунь, нехтуючи кондиціонером. Якщо ти теж з їх числа, врахуй, що незабаром можеш зіткнутися як з проблемою сухості волосся, так і з проблемою його втрати.
Що робити: Якщо ти відмовляєшся від бальзаму тому, що на наступний день після миття волосся починає жирніти, подружися з сухим шампунем, а якщо тобі просто лінь, зверни увагу на експрес-засоби, яким під силу наситити і зволожити твої пасма за хвилину. Шампунь відкриває кутикулу волоса, а кондиціонер, нанесений після, пригладжує її, роблячи волосся більш блискучим і стійким до агресивного термічного впливу і ламкості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 20.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2080

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: