Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Догляд за тілом / 4 нові аромати для будь-якого настрою

4 нові аромати для будь-якого настрою

Новий сезон - це свого роду нове життя, яке передбачає зміну звичного способу і стилю. Не останню роль в цьому відіграє і парфум - не дивно, що багато хто купує аромати саме навесні. З цього приводу ми зібрали для тебе найкращі парфуми для абсолютно будь-якого настрою.

ytj5460.jpg (106.45 Kb)
Найсексуальніший: Sexual Healing, Mark Buxton
Теплий, ніжний, делікатний і пряний аромат з нотою османтусу тримається близько до шкіри - щоб його почути, потрібно підійти зовсім близько. Сам творець парфумів говорить, що надихався тим сокровенним запахом, який виникає, якщо обійняти кохану людину перед сном і прокинутися поруч з нею, все так же в обіймах. Нанеси пару крапель на потилицю, ключиці і зап'ястя - гарантуємо, бойфренд просто не зможе від тебе відійти!

24646191024_0428624a71_o_1.jpg (214.13 Kb)

Найжиттєрадісніший: Aqua Allegoria Pera Granita, Guerlain
Соковиті, яскраві і освіжаючі ноти груші і бергамота моментально переносять в літо, а сексуальний, тягучий мускус ще довго залишається на шкірі, піднімаючи самооцінку і впевненість в собі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 способи зробити оригінальний макіяж в стилі бохо

dolce_gabbana_dolce_rosa_excelsa_edp_50ml__1.jpg (35.93 Kb)

Найжіночніший: Dolce Rosa Excelsa, Dolce & Gabanna
У суперпопулярній лінійці Dolce поповнення - чарівний, квітковий Rosa Excelsa. Ніжні акорди рожевих пелюсток, переплітаючись з відтінком білого амарріліса, утворюють надзвичайно жіночний і витончений коктейль. Ще один цікавий момент цього аромату - вперше в історії парфумерії був використаний унікальний сорт африканської шипшини, що надає парфуму легку пікантність і кислинку.

yves_saint_laurent_black_opium_eau_de_toilette_spray_50ml_1439888134_2.png (6.83 Kb)

Найпровокаційніший: Black Opium Eau De Toilette, Yves Saint Laurent
Легша і свіжа, але все така ж фатальна, провокаційна версія культового аромату Black Opium, розбурхує нотами зеленої кави, захоплює акордами чорної смородини, обволікає чуттєвим шлейфом з жасмину і флердоранжа. Відмінно підійде для дівчини, яка поєднує плаття-комбінацію з байкерськими черевиками, не боїться ризикувати і завжди залишається собою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

18:30, 25.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1783

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: