Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Манікюр і педикюр / 6 правил манікюру для коротких нігтів

6 правил манікюру для коротких нігтів

Кілька порад, які точно стануть в нагоді!

21321ref.jpg (298.09 Kb)
1. Червоний лак - наше все
На коротких нігтях червоний лак виглядає найкраще - це самий класичний варіант манікюру, який буде доречний завжди і скрізь. Але тільки не для власниць довгих нігтів - дуже великий ризик виглядати вульгарно.

2. Ніяких горизонтальних смужок
Графічний манікюр в тренді і непогано виглядає на коротких нігтях, але єдине, чого тобі слід уникати - це горизонтальні смуги. Вони "ріжуть" ніготь, створюючи враження, що нігтьова пластина витягнута не в довжину, а в ширину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як позбутись жирного блиску на шкірі?

3. Не роби френч
Намагатися "зобразити" френч на коротких нігтях - заняття невдячне, ти тільки візуально вкоротиш нігтьову пластину, що виглядатиме не дуже привабливо. Френч доречний лише в тому випадку, якщо ніготь хоча б трохи виходить за палець. Якщо ж тобі так хочеться якогось дизайну, то зроби краще місячний манікюр або зворотній френч - це ще й модно!

4. Уникай світлих відтінків
На дуже коротких нігтях світлі відтінки можуть виглядати непривабливо - вони мають властивість "з'їдати" простір, нігті можуть здаватися зовсім маленькими. Так що краще спочатку трохи відростити нігті, а потім вже фарбувати їх в білий або пастельні тони. Зате темні відтінки, навпаки, дуже ефектно виглядають саме на коротких нігтях.

5. Дозволь собі блискітки
Зате блискітки і гліттер нам використовувати можна, і навіть потрібно! На довгих нігтях це сяйво і мерехтіння - просто жахливо виглядає, а ось власницям коротких варто частіше експериментувати з модною тенденцією - виглядає свіжо і зовсім не нудно.

6. Відсувай кутикулу
Необрізний манікюр - це прекрасно, але пам'ятай, що кутикула - це зайвий міліметр довжини, який для коротких нігтів дуже критичний. Якщо ти прихильниця європейського манікюру, то стеж за тим, щоб кутикула завжди була відсунута, і користуйся маслом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 18.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2747

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: