Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Зачіски, Догляд за волоссям / 3 наймодніші техніки фарбування волосся

3 наймодніші техніки фарбування волосся

Сьогодні ми поговоримо про колорування, оскільки однотонне фарбування в цьому сезоні не актуальне. Сьогодні в моді омбре, балаяж і бебілайтс.

454555fffff.jpg (241.34 Kb)


Омбре.
Це помітно висвітлені або, навпаки, пофарбовані в темний колір кінчики волосся. Другий варіант з'явився порівняно недавно, особливою популярністю він користується у натуральних блондинок. Омбре виглядає стильно і на хвилястому, і на прямому волоссі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно наносити крем для обличчя?

bal.jpg (.79 Kb)
 
Балаяж.
Балаяж - колорування, в результаті якого в волоссі з'являються вертикальні пасма на один-два-три тони світліші основного кольору. Зазвичай техніку використовують на темно-русявому і каштановому волоссі. Втім, балаяж можна виконати і на світлому волоссі. В результаті такого міксу відтінків зачіска здається більш об'ємною, а волосся - блискучим.

bab.jpg (.66 Kb)
 
Бебілайтс.
Від англійського baby ( "малюк") і lights ( "відблиски"). Тобто, мова про колір волосся, як у маленьких білявих дітей: ніжний платиновий блонд з натуральними світлими пасмами. Ефект колорування в цій техніці тримається приблизно в два рази довше, ніж звичайне блондування, а волосся виглядає природним і доглянутим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 20.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 11965

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: