Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом, Здоров’я / 5 корисних рецептів, щоб прийняти ванну

5 корисних рецептів, щоб прийняти ванну

Ми знаємо п'ять найкорисніших ідей, які не тільки допоможуть відновити сили, але ще позбавлять від целюліту і підготують вас до побачення!

454534yhytt.jpg (104.4 Kb)
Ванна для зняття втоми
Додайте в воду 5-6 крапель олії чайного дерева. Така ванна зніме з вас всю втому і підбадьорить. Для гарного і міцного сну рекомендується приймати хвойну ванну. Така ванна заспокоїть нерви, зніме втому, подарує здоровий і міцний сон і пом'якшить шкіру.
 
Ванна для щастя
Від поганого настрою допоможе яблучна ванна. У гарячу воду налийте трохи яблучного оцту і подихайте парами. Після цього додайте у воду рідке мило або піну і приймайте ванну, але недовго.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно займатися кардіотренуваннями для схуднення?
 
Ванна від целюліту
Відмінну дію на фігуру чинять ванни з додаванням олії грейпфрута або червоного апельсина. Додайте 5 крапель такого масла в воду - і ванна від целюліту готова! Якщо ж у вас суха шкіра, то найкращим варіантом буде рожеве масло. Лежачи у ванні, слід помасажувати проблемні ділянки, після чого повністю розслабитися і отримувати задоволення.

Ванна перед побаченням
Перед тим, як відправитися на побачення, прийміть ванну, додавши в неї кілька крапель олії женьшеню. Така ванна не тільки підбадьорить вас і освіжить, але і зробить шкіру гладкою і шовковистою.
 
Ванна перед сном
Допоможе заспокоїтися і розслабитися перед сном ванна з маслом меліси і лаванди. Також заспокійливий ефект надасть ванна з морської солі і ромашки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 07.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1894

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: