Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям / 4 секрети для шикарного волосся

4 секрети для шикарного волосся

Незалежно від того, яка в тебе стрижка, колір і довжина волосся, від типових проблем, на кшталт сухості, посічених кінчиків, тьмяності кольору і втрати об'єму волосся ти не застрахована. Маємо кілька порад для тебе!

3u423ka.jpg (1.01 Mb)
Попрощайся зі слабкими кінчиками
На жаль, "запаяти" посічені кінці не під силу навіть самим кращими продуктам - вони можуть тільки замаскувати проблему на час. Вирішити її може тільки стрижка, причому, не обов'язково радикальна, а банальна, гігієнічна. Привчіть себе остригати посічені кінці раз в два-три місяці, не рідше - це зробить волосся більш здоровим і доглянутим візуально.

Розчісуй волосся перед душем
Коли волосся сплутане і не зачесане, при митті воно пошкоджується і розтягується сильніше. Як результат - випадання і ламкість. Замість цього, щоб недбало зібрати волосся в пучок перед тим, як йти в душ, ретельно розчеши його хорошим гребенем, починаючи з кінчиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 бьюті прийомів, які не працююють

Зволожуй щодня
Якщо волосся виглядає тьмяно і неохайно, значить, воно буквально кричать про те, що йому не вистачає вологи. Це все одно, що шкіра обличчя після місяця на пляжі, під палючим сонцем - зволоження вкрай необхідне. Наситити волосся і заповнити їх водний баланс допоможуть масла і експрес-кондиціонери - наноси їх на ніч, на сухе волосся, якщо збираєшся мити їх вранці.

Навчися правильно сушити волосся
Сушка волосся феном - процес звичайний, але дуже шкідливий для волосся. Щоб мінімізувати негативні наслідки для твоїх пасом, врахуй наступні моменти: перед сушінням промокни воду з волосся паперовим рушником, тримай фен на відстані 20 сантиметрів від волосся, мінімум, використовуй найбільш холодний режим, а не найгарячіший. Ну і найважливіше: наноси на пасма термозахисний спрей перед кожною сушкою волосся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 07.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1776

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: