Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Манікюр і педикюр / 5 помилок, які ви робите під час манікюру

5 помилок, які ви робите під час манікюру

Не треба так!

5t65tgh.jpg (206.47 Kb)
Підрізати ніготь за формою
Якщо ви хочете підрізати ніготь відразу по тій формі, яку хочете бачити, ви завжди помилитеся. І вирівнюючи форму пилкою, ви тільки погіршите проблему. Не робіть так. Підрізаючи ніготь, залишайте його з запасом, і доводите до потрібної форми пилкою. Відрізуйте максимум половини від того, що ви запланували прибрати. Якщо ви хочете тільки трохи поправити форму - забудьте про ножиці, і працюйте тільки пилкою.

Ви обрізаєте кутикулу
Ніколи не ріжте її, тільки відсувайте назад до кореня нігтя. Коли ви приймаєте душ, ваша шкіра досить розм'якшена, і ви можете просто взяти серветку і відсунути кутикулу. Вам навіть не потрібні спеціальні інструменти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Японський манікюр: новий тренд сезону

Ви підпилюєте нігті рухом "туди-назад"
Рухайте пилкою тільки в одному напрямку. Справа в тому, що при зворотному русі пилочки ви залишаєте невидимі оку задираки на кромці нігтя, які при кожному русі пилки поглиблюються. Просто починайте з одного краю нігтя і рухом в одну сторону дійдіть до іншого його краю.

Ваші нігті недостатньо чисті перед нанесенням лаку
Переконайтеся, що крем для рук або лосьйон не потрапив на ніготь, перш ніж ви станете покривати його лаком. Хороший спосіб перевірити це - протерти ніготь серветкою з рідиною для зняття лаку. Якщо ніготь затягнувся білястим нальотом, значить на ньому немає жирів.

Ви забули про останній штрих
Багато жінок забувають або навіть не здогадуються зробити останню, але найважливішу дію. Після того, як ви покрили ніготь лаком, необхідно пофарбувати самий кінчик нігтя по його зрізу, по кромці. Якщо цього не зробити, лак буде сколюватися з кінчиків нігтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 09.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2050

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: