Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика / Які хитрощі покращать стан шкіри?

Які хитрощі покращать стан шкіри?

Для тих, у кого немає багато часу на догляд.

24ryfugtrgyt.jpg (119.22 Kb)
Крем для обличчя з пептидами
Пептиди - це протеїни, що складаються з ланцюгів амінокислот які є будівельним матеріалом для блоків білка. Відповідно, вони сприяє глибокому зволоженню шкіри, прискорюють регенерацію клітин і відновлювати їх, роблять шкіру більш щільною, підвищують пружність і еластичність.

Зелений чай
З давніх часів китайські і японські жінки використовували зелений чай, щоб зволожувати шкіру. І правильно робили! Зелений чай зволожує, тонізує і омолоджує шкіру. У ньому зберігаються всі корисні елементи, які допомагають захистити шкіру. Крім того, зелений чай допомагає позбутися від прищів а його пари чудово очищають пори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який манікюр обрати для випускного?

Прибіотики
Британські фахівці протестували крем, який містив пробіотики. Дослідження підтвердили, що такий крем дійсно ефективний. Виявилося, що він може боротися зі шкідливими бактеріями, не знищуючи корисні. Деякі фахівці також стверджують, що крем з пробіотиками допоможе не тільки здоров'ю шкіри, але і захистить її від старіння.

Засоби з SPF
Сонячне випромінювання має властивість поступово виснажувати захисні властивості шкіри. Відповідно, щоб захистити шкіру від зморшок, сухості, пігментації і алергії використовують засоби з SPF. У вас повинна виробитися звичка: за 20 хвилин до виходу в сонячну пору року наносити на чисту шкіру обличчя такий засіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

18:30, 16.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1478

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: