Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Манікюр і педикюр / 4 ідеї для весільного манікюру

4 ідеї для весільного манікюру

Кілька оригінальних порад від МіЛеді!

039ri.jpg (342.16 Kb)


У колір букету
Як просто і як красиво! Щоб цікаво розставити колірні акценти в весільному образі, вибирайте яскраві квіти для букета нареченої і яскравий лак для нігтів. У тренді соковиті відтінки фуксії, насичений жовтий і приглушений лавандовий. Вдало доповнить контрастний весільний образ взуттям такого ж відтінку.

glitter2.jpg (60.03 Kb)

Блиск
Розбавити традиційну весільну нюдовую гаму на нігтях допоможе гліттер. Дуже красиво виглядає nail-дизайн, коли тільки верхня або нижня половина нігтя покривається гліттерним лаком. Блиск на нігтях красиво поєднується з блиском на декоративних елементах сукні і підкреслює урочистість події. Такий модний весільний манікюр 2016 відмінно підійде для класичного образу нареченої з пишним платтям і високою зачіскою.

jeweled.jpg (78. Kb)

У стилі обручки
Ніхто не буде заперечувати, що найголовніша прикраса нареченої - це обручка. Хочете підкреслити унікальну роботу ювеліра? Зробіть манікюр з декоративними металевими деталями. Це може бути акуратна срібляста або золотиста лунка на одному пальчику або підкреслений камінчиками френч.

floral.jpg (64.7 Kb)

Флористика
Одним з головних трендів весільної моди 2016 стали весілля в стилі прованс. Ніжне мереживне плаття без пишної спідниці, вінок із польових квітів замість фати, легкі босоніжки і неформальна атмосфера весілля ідеально підходить для молодих пар з невеликим бюджетом. Якщо це ваша історія, ми рекомендуємо вибрати весільний манікюр з квітковими принтами. Це можуть бути як ніжні пастельні ромашки, так і яскраві маки, все залежить від декору весілля і елементів образу нареченої в цілому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 22.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 3276

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: