Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Макіяж / 4 поради, щоб виправити неакуратний макіяж

4 поради, щоб виправити неакуратний макіяж

Але ми знаємо, як з ними боротися!

ertyu.jpg (284.93 Kb)
Помада відпечатується на зубах
Вихід тут всього один - обзавестися новою звичкою. Відразу після того як ти нафарбувалася, поклади палець (чистий!) Під верхню губу, щоб прибрати з неї зайву помаду, поки вона зрадницьки НЕ відбилась на зубах. Доведеться робити це кожен раз, коли використовуєш яскраву помаду.

Тіні з верхньої повіки обсипаються під очі
Навіть якщо ти використовувала базу під макіяж і купила найкращі розсипчасті тіні, під час нанесення макіяжу надлишки обов'язково виявляться під очима. А коли ти спробуєш прибрати їх ватною паличкою - размажутся. Знайомо? Насправді секрет дуже простий - поруш всі заповіти професійних візажистів і спочатку наноси тіні, а потім вже консилер і тональний засіб. З чистої шкіри ти можеш легко прибрати будь-які сліди ватним диском і лосьйоном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно мити кисті для макіяжу?

Після нанесення тонального крему на обличчі з'явився помаранчевий відтінок
Якщо колір тонального крему обраний правильно, то ця проблема означає тільки одне - з кількістю засобу ти явно переборщила. Але не поспішай вмиватися, вихід є - намочи м'який спонж для нанесення макіяжу і акуратно промокни надлишки кошти.

Туш обсипається під очі
Особливо це актуально в кінці дня - туш створює відчуття вселенської втоми, обсипавшись під очі і утворивши темні кола. Влаштуй своїй туші перевірку - переконайся, що використовуєш її не більш трьох місяців. Якщо з терміном придатності все в порядку, то постарайся наносити в 2-3 шари і не більше. Ще один секрет від візажистів - нижні вії краще взагалі не фарбувати, якщо мова йде про повсякденний макіяж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 02.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1631

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: